x تبلیغات
پروژه معماری

۷ ترفند بازاريابي با اينستاگرام

 

ترفندهايي كه خيلي‌ها نمي‌دانند!
ژان بقوسيان

از سال قبل آموزش بازاريابي با اينستاگرام را آغاز كرده‌ام و چندين كارگاه تخصصي در اين زمينه برگزار كرده‌ايم. در اين شماره مي‌خواهم چند ترفند ارزشمند را با شما دوستان هميشگي موفقيت در ميان بگذارم.

روند انفجاري اينستاگرام

اگر اكانت اينستاگرام داريد، آيا اينستاگرام را بيشتر چك مي‌كنيد يا ايميلتان را؟ روز به روز بازاريابي با ايميل سخت‌تر مي‌شود. البته منظورم اين نيست كه قدرتش را از دست داده يا بايد كنار گذاشته شود. هنوز اصلي‌ترين روش ارتباط در بازاريابي اينترنتي همان ايميل است. ولي اطلاع‌رساني، جلب‌توجه مخاطب و بازاريابي از طريق رسانه‌هاي اجتماعي هر روز آسان‌تر مي‌شود. دليل آن است كه رسانه‌هاي اجتماعي براي مخاطب خيلي بيشتر از سايت ما يا حتي ايميل شخصي جذاب است.

جاي هيچ شكي نيست كه اينستاگرام توانسته رتبه اول را در تمام رسانه‌هاي اجتماعي موبايل به خود اختصاص دهد. اينستاگرام بيش از ۳۰۰ ميليون كاربر دارد كه بيش از ۲۰۰ ميليون از آن‌ها كاملا فعال هستند. يعني مطالب جديد را مي‌بينند. جالب است بدانيد هم‌اكنون بيش از ۲۰ ميليارد عكس در اينستاگرام وجود است، يعني تقريبا به ازاي هر فردي كه روي كرده زمين زندگي مي‌كند ۳ عكس وجود دارد!

اگر بتوانيم از اينستاگرام درست استفاده كنيم و ترفندهاي‌ آن را بدانيم به راحتي مي‌توانيم برندمان را محبوب‌تر كنيم و همچنين محصولات و خدمات را بفروشيم. شما حتي اگر سايت نداشته باشيد باز تا حدي مي‌توانيد از روش‌هاي بازاريابي با اينستاگرام استفاده كنيد. اگر فرصت بازاريابي با رسانه‌هاي اجتماعي را از دست بدهيد، يك ابزار تبليغاتي رايگان و بسيار قدرتمند را كنار گذاشته‌ايد.

هنگامي كه تعداد فالوورهاي اينستاگرام سايت مديرسبز حدود ۱۰۰۰ نفر بود، حدود ساعت ۸ عصر پنجشنبه يك كوپن تخفيف در اينستاگرام گذاشتم و نوشتم فقط تا ۲۳:۵۹ امشب. يعني آن كوپن فقط براي ۴ ساعت معتبر بود. فقط در آن ۴ ساعت چند ميليون تومان فروش ايجاد شد. اگر همين كار با ايميل انجام مي‌شد قطعا به اين سرعت نتيجه نمي‌داد. براي ديدن اين مورد واقعي مي‌توانيد در اينستاگرام modiresabz را جستجو كنيد.

اگر ميزان كل فروش را به تعداد دنبال‌كننده‌ها تقسيم كنيم مي‌بينيم در اين مورد خاص مالي هر فالوور حدود ۴۰۰۰ تومان مي‌شود. يعني هر دنبال‌كننده برايمان مي‌تواند ۴۰۰۰ تومان فروش ايجاد كند. بنابراين حتي ارزش دارد بر تبليغاتي سرمايه‌گذاري كنيم كه نتيجه آن افزايش تعداد هواداران ما شود.

مدل‌ جديد بازاريابي اينترنتي كه روز به روز در حال رايج شدن است، هدايت افراد سايت به رسانه‌هاي اجتماعي است. پس از آنكه بازديدكننده دنبال‌كننده يكي از رسانه‌هاي اجتماعي شد، به او دسترسي داريم و مي‌توانيد پيام‌هاي بازاريابي را از اين طريق برايش ارسال كنيم.

در ادامه به بررسي ۷ ترفند مي‌پردازيم كه مي‌تواند عمليات بازاريابي شما را در اينستاگرام بهبود بخشد.

بازاريابي با اينستاگرام بازاريابي با اينستاگرام 7 ترفند بازاريابي با اينستاگرام InstagramMarketing

 

 

۷ ترفند بازاريابي با اينستاگرام

۱. استفاده بهتر از آدرس سايت در پروفايل

در اينستاگرام شما مي‌توانيد آدرس وب‌سايت را در پروفايلتان وارد كنيد. اگر وب‌سايت نداريد بهتر است آن قسمت را خالي نگذاريد. مثلا مي‌توانيد آدرس پروفايل لينكدين خود را وارد كنيد. اگر سايت داريد بهترين حالت آن است كه به جاي وارد كردن آدرس صفحه اصلي سايت، افراد را به صفحه فرود خود هدايت كنيد. صفحه فرود صفحه‌اي است كه در آن ايميل مخاطب را دريافت مي‌كنيد و به ازاي آن يك هديه به او مي‌دهيد. هديه مي‌تواند يك كتاب الكترونيكي رايگان، آموزش صوتي، فيلم يا هر اطلاعات جذاب ديگر باشد.

۲. ايجاد توقف بر عكس‌ها

از عكس‌هايي استفاده كنيد كه باعث كنجكاوي شود. اگر عكس‌هايي بسيار معمولي و حتي با كيفيت عالي منتشر كنيد هيچ انگيزه‌اي براي توقف بر عكستان ايجاد نمي‌كنيد. افراد اغلب با عكس‌هاي زيادي مواجه هستند و تنها چيزي كه باعث توقف بر يك عكس خاص مي‌شود حس كنجكاوي است. براي ايجاد كنجكاوي روش‌هاي زيادي وجود دارد. مثلا مي‌توانيد از يك محصول از فاصله‌اي بسيار نزديك عكس بگيريد كه به راحتي قابل حدس زدن نيست. ايده ديگر گرفتن عكس از زاويه‌اي نامتداول است. كمي وقت بگذاريد و بر خلاقيت عكس‌ها كار كنيد و ببينيد چقدر بيشتر موردتوجه قرار مي‌گيرند.

۳. نوشتن توضيحات پروفايل براي فالو شدن

در بخش توضيحات پروفايلتان كه Bio ناميده مي‌شود بديهيات و موارد كليشه‌اي ننويسيد. همچنين از خودتان و كسب‌و‌كارتان تعريف نكنيد. بلكه فقط بر پاسخ يك سوال متمركز شويد. چرا ديگران بايد شما را فالو كنند؟ مهم‌ترين مطلبي كه باعث فالو شدن شما مي‌شود ارائه دليلي قانع‌كننده براي اين كار است. در واقع خيلي واضح بگوييد كه با فالو كردن شما چه مزيتي به دست مي‌آورند.
مثال نامناسب: بزرگترين شركت آموزشي در زمينه بازاريابي و مديريت
مثال مناسب: با فالو كردن اين صفحه با نكات و ترفندهاي مديريتي آشنا شويد و براي خريد از سايت كوپن‌هاي تخفيف دريافت كنيد.

۴. ارائه كوپن تخفيف فقط در اينستاگرام

در صفحه اينستاگرام مديرسبز چند تست انجام داديم تا ببينيم بهترين راهكار براي هدايت افراد از اينستاگرام به سايت و ايجاد فروش چيست. فرض كنيم مي‌خواهيد براي اعضاي اينستاگرام خود يك فروش ويژه بگذاريد و ۲۰ درصد تخفيف بدهيد. اعلام اين موضوع كه محصولات ۲۰ درصد تخفيف دارند جذابيت چنداني ايجاد نمي‌كند. بهترين كار آن است كه يك كوپن تخفيف ۲۰ درصدي به صورت كاملا انحصاري در اختيار دنبال‌كنندگان شما در اينستاگرام قرار دهيد. در سايت و جاهاي ديگر هيچ صحبتي از اين تخفيف نكنيد.

 

۵. ارائه مطالب انحصاري

يكي از كارهاي بسيار اشتباه كه توسط بسياري از بازاريايان اينترنتي انجام مي‌شود، انتشار تمامي پست‌ها در تمام رسانه‌هاي اجتماعي و شبكه‌هاي اجتماعي است. يعني فرض كنيد شما يك فروش ويژه داريد. اين مطلب را در فيس‌بوك، اينستاگرام، لينكدين و … اعلام مي‌كنيد. پس از مدتي كاربران مي‌بينند كه رسانه‌هاي اجتماعي شما كپي همديگر هستند. بنابراين به اين نتيجه مي‌رسند كه لزومي ندارد تمام آن‌ها را دنبال كنند. كافي است گاهي به يكي از آن‌ها نگاهي بيندازند. البته گاهي لازم است مطلبي را در تمام رسانه‌ها منشتر كنيد، ولي در هر رسانه مطالب اختصاصي هم داشته باشيد.

۶. تغيير ماهانه عكس پروفايل

عكس پروفايلتان را ماهي يك بار عوض كنيد! شايد اين مورد كمي عجيب به نظر برسد، ولي اين كار باعث مي‌شود از ديد اينستاگرام كاربر فعال‌تري محسوب شويد. هرچه كاربر فعال‌تري باشيد، عكس‌هاي شما در نتايج جستجوي اينستاگرام جايگاه بهتري خواهد داشت و احتمال ديده شدن عكس‌هايتان و فالو شدن شما بيشتر مي‌شود.
شايد فكر كنيد اكانت من كاملا تجاري است و مثلا لوگوي شركت را به عنوان عكس پروفايل قرار داده‌ام. چگونه مي‌توانم هر ماه آن را عوض كنم؟ با كمي خلاقيت اين كار انجام‌پذير است. مي‌توانيد به مناسبت‌هاي مختلف لوگو را كمي تغيير دهيد. مثلا با شروع زمستان مي‌توانيد چند دانه برف به لوگو اضافه كنيد. يا با شروع بهار زمينه لوگوي شما گل و گياه باشد. حتي گاهي مي‌توانيد بر عكس پروفايلتان بنويسيد: فروش ويژه!

۷. اول آموزش، سپس فروش

در اينستاگرام به آموزش بپردازيد. شايد بلافاصله بگوييد كار من آموزش نيست. مثلا فروشگاه لوازم اتومبيل دارم. حتي اگر لوازم اتومبيل مي‌فروشيد كار اصلي شما آموزش است. البته منظور از آموزش ارائه نكات و ترفندهايي درباره لوازم اتومبيل است. همچنين مي‌توانيد نكاتي را بگوييد تا مخاطب با خواندن آن بتواند خريد بهتري انجام دهد. در آموزش‌ها توضيح دهيد چگونه مي‌توان تشخيص داد محصول كيفيت مناسبي دارد يا خير. درواقع اغلب خريداران به كمك و آموزش نياز دارند و ترجيح مي‌دهند محصول را از كسي بخرند كه آموزش بهتري مي‌دهد. يكي از دلايل موفقيت ديجي‌كالا همين است. اغلي افراد براي كسب اطلاعات درباره محصول و مقايسه محصولات به سايت مراجعه مي‌كنند، سپس به خريدار تبديل مي‌شوند.

 

منبع : مدير سبز

ادامه مطلب

بازاريابي محتوا چيست و به چه دليل شكل گرفت؟

 بازاريابي محتوا و استراتژي محتوا، از جمله واژه‌هايي هستند كه در سالهاي اخير به صورت گسترده در فضاي رسانه ها به كار گرفته مي‌شوند. در اين نوشته، قصد داريم مفهوم بازاريابي محتوا را شفاف‌تر كرده و مسير را براي درس‌هاي تخصصي كه در ادامه سري استراتژي محتوا مطرح خواهيم كرد، هموارتر نماييم.

با توجه به اينكه تاكنون به صورت پراكنده درباره بازاريابي محتوا و استراتژي محتوا حرف‌هاي زيادي در متمم مطرح كرده‌ايم و از اين به بعد مي‌خواهيم به صورت زيربنايي و تخصصي به اين موضوع بپردازيم، در كنار هر يك از جملات و توضيحات، اگر قبلاً مطلبي را مطرح كرده باشيم، به صورت توضيح بيشتر: … لينك مربوط به آن را مي‌گذاريم تا دوستاني كه از اين نقطه با ما همراه شده‌اند، در پيگيري مطالب دچار مشكل نشوند.

اگر حدود پانزده دقيقه از وقت خود را در اختيار ما قرار دهيد، تلاش مي‌كنيم تا حد خوبي،‌ دلايل شگل گيري و جدي شدن بحث بازاريابي محتوا را مطرح كنيم. در درسهاي بعدي، مفهوم دقيق تر محتوا، نحوه اندازه گيري و ارزيابي محتوا و همينطور شيوه تدوين استراتژي محتوا را مرور خواهيم كرد.

 

آيا بازاريابي محتوا به كار من ربطي دارد يا اصلاً به درد من مي‌خورد؟

استراتژي محتوا و بازاريابي محتوا از چه سخن مي‌گويند؟

اگر بپذيريم كه بازاريابي محتوا شيوه اي براي فروش است مي‌توانيم بگوييم كه هركس چيزي براي فروختن دارد، ميتواند به بازاريابي محتوا هم به عنوان يك ابزار و گزينه نگاه كند.

دقت داشته باشيد كه ما فروش را به معناي عام آن به كار مي‌بريم. همان تعبيري كه استيونسن مي‌گفت:

content-marketing-motamem

به عبارتي، همانطور كه يك توليدكننده چاي، تلاش مي‌كند چاي خود را به مشتريان بيشتري بفروشد و هر مشتري هم ميزان بيشتري از چاي او خريداري كند، يك نويسنده هم در حال فروختن كتاب خود به مردم يا به ناشر است و دوست دارد كتابش را به قيمت بيشتري و به تعداد خوانندگان بيشتري بفروشد.

حتي كساني كه اساساً هدفشان كسب ماديات نيست و به صورت غيرانتفاعي فعاليت مي‌كنند هم با اين معناي عام فروش فروشنده محسوب مي‌شوند.

به عنوان مثال، يك موسسه خيريه هم كه از كودكان سرطاني حمايت مي‌كند، درگير فرايند فروش است.

 اين موسسه، مي‌خواهد كه مردم، خريدار حرف‌ها و خواسته‌ها و خدماتش باشند. بنابراين تلاش مي‌كند مخاطبان خود را افزايش دهد و از هر كدام از مخاطبان خود هم، كمك و حمايت بيشتري دريافت كند.

حالا بياييد در يك سازمان، به مدير واحد پاسخگويي تلفني به مشتريان فكر كنيم.

عموم شركتها،‌ واحد پاسخگويي به مشتريان را چندان جدي نمي‌گيرند.

يا كم سابقه ترين و غيرمتخصص‌ترين كاركنان خود را به اين بخش مي‌فرستند.

عملاً مدير اين واحد هم مشكل فروش دارد. نه به معناي اينكه از واحدهاي ديگر پول بگيرد و خدمات ارائه دهد.

بلكه به اين معنا كه اعتبار اين واحد افزايش يافته، در جلسات رسمي سازمان، حرفهايش خريدار بيشتري داشته و نظرات اين واحد بتواند بر سياست‌هاي كلان سازمان، تاثيرگذار باشد.

با اين تعاريف، كافي است يك بار ديگر فكر كنيم و ببينيم كه من يا سازمان من چه چيزي را مي‌فروشد و بازاريابي محتوا قرار است به من براي فروش چه چيزي كمك كند؟

 

آيا توليد محتوا و بازاريابي محتوا، زيرمجموعه‌اي از دانش تجارت الكترونيك يا كسب و كار آنلاين است؟

اين روزها خيلي از مردم، وقتي لغت محتوا و بازاريابي محتوا را مي‌شنوند بلافاصله به محتواي ديجيتال فكر مي‌كنند.

اما محتواي ديجيتال اگر چه يكي از شكل‌هاي رو به رشد محتوا در دنياي امروز محسوب مي‌شود، تنها يكي از انواع محتواست. اگر شما يك نويسنده هستيد و كتاب منتشر مي‌كنيد، باز هم توليدكننده محتوا هستيد.

اگر شب هنگام، اوقات فراغت خود را با ارسال پيام و پيامك از طريق نرم افزارهاي مختلف مانند وايبر و واتزاپ و … مي‌گذرانيد، توليدكننده محتوا هستيد.

اگر معلمي هستيد كه در كلاس درس مي‌دهيد توليدكننده محتوا هستيد.

اگر مدير تضمين كيفيت يك شركت هستيد و دستورالعمل‌ها و فرايندها را تنظيم و منتشر مي‌كنيد،‌ توليدكننده محتوا هستيد.

اگر داستان‌هاي اخلاقي و مذهبي براي مردم تعريف مي‌كنيد و تلاش مي‌كنيد آنها را به زندگي بهتر هدايت كنيد، توليدكننده محتوا هستيد.

اگر فيلم ميسازيد توليدكننده محتوا هستيد.

حتي كسي كه قبض تلفن همراه چاپ مي‌كند يا فاكتور فروش يك فست فود را صادر مي‌كند، در حال توليد محتوا است.

بازاريابي محتوا و استراتژي محتوا چه كاربردي دارد؟

البته برخي شغل‌ها به طور مستقيم توليدكننده محتوا هستند و به بازاريابي محتوا فكر مي‌كنند و برخي ديگر، توليد محتوا را به عنوان فرايندي جانبي در كار خود تعريف مي‌كنند.

قاعدتاً يك جايگاه اختصاصي براي بنزين (به قول خودمان پمپ بنزين) توليدكننده محتوا به نظر نمي‌رسد.

اما اگر برگه‌اي به رانندگان بدهد و روي آن فهرستي ده گانه از مواردي كه مصرف سوخت خودرو را افزايش مي‌دهند نوشته باشد، به يك توليدكننده محتوا تبديل شده و احتمالاً به بازاريابي محتوا هم فكر مي كند.

بنابراين، بازاريابي محتوا را بايد به عنوان زيرمجموعه‌اي از حوزه بازاريابي در نظر گرفت تا حوزه‌ي تكنولوژي ديجيتال.

 

چرا متمم تا اين حد روي محتوا و استراتژي محتوا و بازاريابي محتوا تاكيد مي‌كند؟

اجازه بدهيد به جاي اينكه براي شما از گسترش اينترنت و شبكه هاي ارتباطي و موبايل و لپ تاپ – كه قطعاً رويدادهاي مهمي محسوب مي‌شوند – بگوييم، به روندي كه طي چند هزار سال اخير شكل گرفته است نگاه كنيم:

ترسيم نقاشي روي ديوارهاي غار، نمونه‌اي از توليد محتواست

هنوز نمي‌دانيم كه چرا انسان اوليه بر ديوار غارها تصاوير مختلف ترسيم مي‌كرده است.

مستقل از اينكه آن تصاوير را براي زيبايي ترسيم مي‌كرده يا براي اينكه آنها را به عبادت بنشيند و يا اينكه پيامي از خود براي بازماندگان و آيندگان به جا بگذارد، به هر حال انسان اوليه، توليد محتوا را قبل از قسمت عمده‌اي از توليدات فيزيكي آغاز كرده است.

وقتي كه ارتباطات شكل گرفت، محتوا اين بار شكل پيام را به خود گرفت.

حالا محتوا فرستنده و گيرنده هم داشت و در يونان باستان، آنها كه در دو ماراتون پيروز بودند، حاملان پيامهاي مهم تلقي مي‌شدند.

انسان همچنان به توليد محتوا ادامه داد.

محتوا فقط تصويري زيبا بر ديواره‌ي غار يا يك پيام مهم سياسي نبود.

كبوتران نامه بر و تاريخچه توليد محتوا

جارچي‌ها، اولين توزيع‌كننده‌هاي رسمي محتواي خبري بودند و طبيعتاً چون استفاده از جارچي، به پشتوانه حقوقي و سرمايه مادي نياز داشت، پادشاهان تنها كساني بودند كه مي‌توانستند عرضه‌ي انبوه محتوا را در ميدان‌هاي شهر انجام دهند و به نوعي نخستين رسانه ها شكل گرفتند.

عصر چاپ و انتشار روزنامه‌ها، نسل بعدي عرضه محتوا را رقم زد.

حالا توليد محتوا به عنوان يك شغل، رسماً شكل گرفته بود و رسانه، معنا پيدا كرده بود.

البته هنوز بازاريابي محتوا به شكلي كه امروز شناخته مي‌شود رايج نبود.

روزنامه ها، خبر و گزارش منتشر مي‌كردند و صاحبان كسب و كار هم، در ازاء پرداخت پول، اجازه داشتند آگهي‌هاي خود را در آنها منتشر كنند.

شايد اگر بخواهيم كمي موشكافانه‌تر نگاه كنيم، روزنامه‌هاي دولتي آن زمان، به نوعي فلسفه بازاريابي محتوا را مي‌فهميدند.

روزنامه منتشر مي‌شد و با انواع محتوا، مردم را خوشحال و راضي و سرگرم مي‌كرد تا در لا به لاي آن،‌ دولتها هم بتوانند به تبليغ ايده ها و نظريات خود و به نوعي به بازاريابي خودشان و افكارشان بپردازند.

راديو نسل بعدي بستر توليد محتوا بود.

حالا صدا هم به انواع محتوا افزوده شده بود و تلويزيون به تدريج تصوير را هم وارد فضاي محتوا مي‌كرد.

در اين ميان روزنامه ها نقش خود را از دست ندادند.

مجله هاي تخصصي شكل گرفتند.

اين مجله‌ها كه به صورت هفته نامه و ماهنامه براي خانواده ها، پزشكان، ورزشكاران،‌ حقوق‌دانان و … منتشر مي‌شدند، ايده‌هاي جديدي را در بازاريابي محتوا به همراه آوردند.

پزشكان هوشمند آموختند كه به جاي آگهي تبليغاتي، مقالاتي آموزشي درباره مواجهه با بيماري‌ها بنويسند.

روانشناسان، يادگرفتند كه به جاي اصرار و التماس براي اينكه مردم به آنها پول بدهند و مشورت بگيرند، ستون پاسخ به سوالات، راه بيندازند و با لبخندي بر لب و چهره‌اي مهربان، آمادگي خود را براي پاسخگويي به سوالات مطرح كنند.

آنها مي‌دانستند كه خواننده‌ي مقالات، مشتري مطب‌ها و مراكز مشاوره آنها هم خواهد بود.

ماهواره‌ها نسل جديدي از بستر ارتباطي بودند كه رسانه‌هاي فراگير را شكل دادند.

حالا كشورهاي مختلف مي‌توانستند به بازاريابي در نقاط ديگر جهان فكر كنند.

از طرفي هزينه تاسيس شبكه‌هاي جديد كاهش يافته بود.

دغدغه‌هاي ارتباط بين فرهنگي هم بيشتر شد و حالا بازاريابي محتوا مي‌آموخت كه بايد بكوشد محتواي فراگير توليد كند.

هر جا هم كه چنين مسئله اي امكان پذير نيست، بسته به سليقه مردم محتوا بسازد.

مك دونالد و محتواي تبليغاتي براي كشورهاي اسلامي

مك دونالد آموخت كه محتواي تبليغاتي‌اش در كشورهاي مسلمان،‌ بايد در ماه رمضان رنگ و بوي اسلامي بگيرد و در غير اين صورت اثربخش نخواهد بود.

كشورها آموختند كه در محتواهاي توليدي خود براي نقاط دور جهان، تصويري خوش آب و رنگ‌تر از واقعيت خود را ترسيم كنند.

صنعت گردشگري آموخت كه توليد محتوا براي جذب توريست، چيزي فراتر از انتشار سفرنامه‌هاي جهانگردان قديمي است و حالا مي‌توان تيزرهاي تبليغاتي جذاب توليد و پخش كرد.

توليد محتوا به تدريج به يك دانش تخصصي‌تر تبديل شد.

حالا روزنامه نگاران قديمي، خودشان را اصحاب رسانه معرفي مي‌كردند.

توليد فيلم و موسيقي و كتاب و مقاله موفق، به تركيبي از انسان‌شناسي و روانشناسي و حقوق و بازاريابي و مديريت نياز داشت.

هزينه توليد محتوا بالا رفته بود و مردم ترفندهاي تبليغاتي را به خوبي آموخته بودند.

در اين ميان بازاريابي محتوا به شيوه امروزي آن، به تدريج در حال شكل گيري بود.

به تدريج اينترنت و دنياي وب شكل گرفت.

وب سايت‌ها ابزارهاي ارزان قيمت و اثربخش بودند كه هر شخص يا سازماني مي‌توانست با صرف بودجه و انرژي كمي، آنها را در اختيار خود داشته باشد.

فراگير شدن كاربران اينترنت، شكل گيري امكان نقل و انتقال پول در فضاي آنلاين، شبكه ‌هاي اجتماعيوگوشي‌هاي هوشمند، همه و همه باعث شدند كه محتوا مفهومي جدي‌تر پيدا كند.

عصر جديدي شكل گرفت كه توليد محتوا و بازاريابي محتوا و تدوين استراتژي براي عرضه محتوا، يكي از دغدغه‌هاي اصلي‌اش بود.

 

چه اتفاقي افتاده است كه شكل سنتي بازاريابي و تبليغات، به سمت بازاريابي محتوا حركت كرده است؟

اتفاقات زيادي در سالهاي اخير باعث شد كه روند و مسير حركت بازاريابي از بازاريابي سنتي به بازاريابي محتوا تغيير كند.

يكي از مهم‌ترين تغييرات، ايجاد احساس آگاهي و دانش در ذهن مشتريان بود.

حركت شكل سنتي بازاريابي و تبليغات به سمت بازاريابي محتوا

اگر مي‌گفتند خودرو بايد سه چرخ داشته باشد، مي‌گفتيم حتماً درست است و اگر مي‌گفتند كف خودرو بايد از كف خيابان دو متر فاصله داشته باشد، مي‌گفتيم حتماً اسراري در اين طراحي است كه ما نمي‌فهميم.

اما امروز، هر كسي كه در خيابان راه مي‌رود و خودرويي ديده است، خود را متخصص خودرو مي‌داند. مهم نيست كه بنز باشيد و آخرين مدل خود را توليد كنيد يا تويوتا باشيد و با سهم بزرگي از بازار جهاني، محصول جديد خود را روانه بازار كنيد.

مردم به سادگي نظر مي‌دهند: كاش بنز اين آپشن را هم اضافه مي‌كرد. تويوتا در طراحي پشت خودرو كم حوصلگي به خرج داده است! شركت … نبايد به سمت توليد خودروي SUV ميرفت. طراحي گيربكس فلان شركت ضعيف است!

شبيه همين ماجرا را مي‌توانيم در مورد گوشي‌هاي موبايل هم مثال بزنيم.

مهم نيست اپل باشيد و در صنعت خود پيشرو باشيد.يا اينكه استيو جابز باشيد و مرده باشيد! هر كسي كه يك بار گوشي موبايل در دست گرفته است، معتقد است كه اگر استيو جابز را ديده بود و نصيحت‌هاي خودش را مطرح مي‌كرد، الان اپل خيلي موفق‌تر بود!

واقعيت اين است كه اگر نسبت دانش به پيچيدگي محصول را در نظر بگيريم، مشتريان موبايلهاي قديمي نوكيا كه نقش گوشتكوب را هم ايفا مي‌كرد، دانش بيشتري نسبت به موبايل خود و قابليت‌هايش داشتند تا كسي كه امروز يك گوشي هوشمند مدرن با سيستم عامل اندرويد يا iOS خريداري مي‌كند.

اما اينها دليل نمي‌شود.

مشتري امروز، به خاطر اطلاعات زيادي كه در اختيار دارد، معتقد شده است كه دانش و تخصص بيشتري هم دارد و به همين دليل، به سادگي سابق، با چند بيلبورد و تيزر تبليغاتي عمومي متقاعد نمي‌شود. او خودش را صاحب نظر مي‌داند يا در اطرافش، كساني را مي‌شناسد كه آنها را صاحب نظر مي‌داند.

حالا اگر شما مي‌خواهيد محصول جديدي عرضه كنيد، بايد مدتها در گوش مشتري، داستان‌هاي مختلف تعريف كنيد و برايش حرف بزنيد تا او بيشتر ياد بگيرد و در نهايت، وقتي خودش به عنوان كارشناس محصول و خدمت شما را ارزيابي مي‌كند، تصميم به خريد آن بگيرد!

ظهور عرضه كنندگان ارزان قيمت، اتفاق ديگري بود كه قواعد بازي را تغيير داد. تقريباً هر محصولي كه توليد كنيد مي‌بينيد كه چيني‌ها چيزي شبيه آن را به قيمتي ارزان‌تر توليد كرده‌اند.

توسعه تكنولوژي به كاهش قيمت تمام شده منتهي شده و اكنون ارزان‌ترين محصولات هم، در بسياري از قابليت‌ها با محصولات گرانقيمت، مشابه هستند.

قدرت تفكيك چشم انسان از قدرت تفكيك صفحه نمايش موبايل‌ها كمتر است و تفاوت كنتراست تلويزيون‌ها را به خوبي نمي‌فهمد.

گوش ما در شنيدن و تفكيك صدا در مقايسه با كيفيتي كه سيستم‌هاي صوتي امروزي دارند بسيار ضعيف است و ديگر به سادگي نمي‌توان ادعا كرد كه كيفيت فلان سيستم صوتي تفاوت فاحشي با متوسط سيستمهاي صوتي موجود در بازار دارد.

پارچه‌ها در چند كارخانه محدود بافته مي‌شوند و گاهي پارچه لباسي كه شما در خاورميانه مي‌خريد و لباسي كه در غرب اروپا يا آمريكاي شمالي خريداري مي‌كنيد به دست يك نفر و زير يك دستگاه توليد شده است!

پس به نظر مي‌رسد كه اگر از حد متوسط عبور كرده باشيم، مشتري تا حد زيادي داستان‌ها را مي‌خرد! ردبول به نسبت يك نوشابه انرژي‌زاي گمنام، داستانهاي بيشتري در گوش من و شما خوانده است! به همين دليل است كه گفته مي‌شود امروز يك برند، بايد خودش را يك ناشر ببيند (توضيح بيشتر:بازاريابي درونگرا و برند به عنوان ناشر)

مسئله سوم، گرانتر شدن بسترهاي سنتي تبليغات است.

طي دهه اخير، برندسازي و بازاريابي و تبليغات و مفاهيم مشابه،‌ بيش از آنكه به نفع توليدكنندگان كالا و خدمات عمل كنند، به نفع رسانه‌هاي تبليغاتي عمل كردند.

هر روز تقاضا براي تبليغات تلويزيوني بيشتر شد.

هر كسي دوست داشت در روزنامه‌ها تبليغ كند. صاحب هر كسب و كار مربوط و نامربوطي، در آرزوي خود روزي را مي‌ديد كه نامش بر روي بيلبورهاي خياباني حك شود.

تقاضاي زياد، قيمت‌ها را هم افزايش داد و از سوي ديگر، مخاطب كه هر روز با حجم بيشتري از تبليغات مواجه بود، بيش از گذشته،‌ نسبت به تبليغات بي‌تفاوت شد.

بيلبوردهاي خلاقانه كه زماني تصميم مشتري به خريد را شكل مي‌دادند، امروز به سختي حتي مي‌توانند لبخندي بر لب مشتري بياورند و ايده‌هاي تكراري هم مخاطب را دلزده كرده است.

چهارمين مسئله اين بود كه آشنايي مخاطب‌ها با فرايند تبليغات و همينطور جزييات اجرايي و عملياتي آن، اثربخشي تبليغات را كاهش داد.

حالا ديگر خيلي سخت است كه به بيننده‌ي تلويزيوني بقبولانيد كه به عنوان يك كارآفرين موفق به تلويزيون دعوت شده‌ايد.

هر كس كه در زير يك پله به دستفروشي هم مشغول بوده، پيشنهادهاي مختلف براي توليد مشترك برنامه‌ها را شنيده است و حتي تعرفه‌ها هم مشخص است.

رپورتاژ آگهي در روزنامه‌ها ديگر كسي را هيجان زده نمي‌كند. مردم هنگام ديدن سريال‌ها، زمان دستشويي رفتن خود را با ساعت تبليغات تنظيم مي‌كنند! به عبارت ديگر، همزمان با گران شدن بسترهاي تبليغاتي، اثربخشي آنها هم كاهش يافته است.

content-marketing-motamem-social

وضع فضاي آنلاين و شبكه‌هاي اجتماعي هم بهتر نيست.

قيمت فالور اينستاگرام مشخص است! بگوييد كه امروز چند فالور داريد و مي‌خواهيد هفته‌ي بعد چند فالور داشته باشيد تا فالور‌ها را با تخفيف به شما بفروشند!

فالورهاي كم خاصيت در شبكه‌هاي اجتماعي زياد شده‌اند. همانهايي كه به روح سرگردان موسوم هستند.

در صفحه فيس بوك خود ده هزار فالور داريد و مطلبي كه مي‌نويسد صد عدد لايك مي‌خورد.

بخشي از مردم فقط كنجكاوي مي‌كنند و بخشي ديگر حتي همين كار را هم انجام نمي‌دهند.

شبكه‌هايي مانند وايبر را هم كه همگي ديده‌ايم.

در يك لحظه همزمان دو تبليغ در مورد كنسرت يك خواننده و عرضه مستقيم پوشك كودك دريافت مي‌كنيم.

ايميل‌هاي گروهي هم كه به سرنوشت پيامك‌هاي گروهي دچار شده‌اند و هر كسي با كمي صرفه جويي در غذاي روزانه مي‌تواند بودجه‌اي براي ارسال پيام به همه هموطنان خود ذخيره كند!

 

 

بازاريابي محتوا، در چنين بستري شكل گرفت.

سوال اصلي بازاريابي محتوا اين بود كه: چگونه مي‌توان از رسانه هاي قديمي به شيوه اي اثربخش و ارزان قيمت استفاده كرد؟ همچنين چطور مي‌توان از رسانه هاي جديد كه فعلاً بيشتر نقش اسباب بازي و سرگرمي ما را دارند، ابزارهايي ارزان اما اثربخش براي ارزش آفريني خلق كرد؟

 

منبع : متمم

ادامه مطلب

۷ نكته درباره بازاريابي محتوا

 كارآفرينان معمولا اولين بازارياب‌هاي يك برند هستند. به‌طور متوسط در حدود ۲۸ درصد از كل بودجه بازاريابي يك سازمان خرج بازاريابي محتوا مي‌شود و آن را تبديل به يكي از چشمگيرترين استراتژي‌هاي بازاريابي مي‌كند. درواقع مطالعات نشان داده‌اند كه بازاريابي محتوا بيشترين بازگشت سرمايه را نيز دارا است.

بااين‌حال بديهي است كه تمام بازارياب‌هاي محتوا از موفقيت يكساني برخوردار نيستند. ممكن است بتوانيد ۲۸ درصد از بودجه بازاريابي شركتي را در اختيار داشته باشيد، اما چگونه مي‌خواهيد از آن به شكلي موثر استفاده كنيد؟

من آن‌قدر خوش‌شانس بوده‌ام كه وارد دنياي بازاريابي محتوا شوم، شركتي در اين زمينه راه‌اندازي كنم و با برخي از حرفه‌اي‌ترين افراد اين صنعت ارتباط داشته باشم. متوجه شده‌ام كه بازارياب‌هاي موفق محتوا اين هفت كار را به روش متفاوتي نسبت به ديگران انجام مي‌دهند:

 

۱.پژوهش در مورد مخاطب

همه‌چيز با شناخت درست مخاطب شروع مي‌شود و موفق‌ترين بازارياب‌هاي محتوا آن‌هايي هستند كه اين مرحله از كارشان را جدي مي‌گيرند. اغلب بازارياب‌هاي محتوا كارشان را با بررسي اوليه مشتريان يا پژوهشي در مورد مخاطبان احتمالي‌شان شروع مي‌كنند، اما بازارياب‌هاي موفق محتوا مي‌خواهند همه‌چيز را در مورد جمعيت هدف خود بدانند.

آن‌ها مي‌خواهند از نيازها و خواسته‌هاي مخاطبان خود سر در آورند و بدانند آن‌ها چگونه وقت مي‌گذرانند و چه محتوايي مي‌خواهند. از اين مهم‌تر، بازارياب‌هاي موفق محتوا پژوهش‌هاي خود را بر پايه‌ فرضيات اوليه‌شان بنا نمي‌كنند؛ در عوض آن فرضيه‌ها را به چالش مي‌كشند تا بر تعصبات خود چيره شده و به حقيقت نزديك شوند.

 

۲. سرمايه‌گذاري

آن ۲۸ درصدي را كه قبلا گفتيم به خاطر داريد؟ بازارياب‌هاي موفق محتوا اين پول را به روش متفاوتي خرج مي‌كنند.

آن‌ها سعي مي‌كنند محتواي باكيفيت‌تري توليد كنند و به كميت كار نداشته باشند. به‌عنوان‌مثال اگر آن‌ها ۲۸۰۰ دلار بودجه داشته باشند، چهار محتواي ۷۰۰ دلاري فوق‌العاده توليد مي‌كنند درحالي‌كه بازارياب‌هاي ديگر ۵۶ محتواي ۵۰ دلاري بي‌كيفيت يا درنهايت معمولي توليد مي‌كنند.

 

۳. شبكه‌سازي

برخي از بازارياب‌هاي محتوا هم‌ زمان خود را صرف توليد كرده و روي كارهايي كه درنهايت باعث ايجاد و پخش محتوايشان مي‌شوند، تمركز مي‌كنند. شايد به نظر اين روش كارآمدترين روش استفاده از زمان به  نظر برسد، اما بازارياب‌هاي موفق محتوا كمي از وقتشان را به شبكه‌سازي حرفه‌اي نيز اختصاص مي‌دهند.

اين مطلب را از دست ندهيد:  چگونه در كمتر از ۳۰ روز يك كتاب بنويسيم؟

رويكردهاي مختلفي در بازاريابي محتوا وجود دارد كه هيچ‌كدام از آن‌ها صحيح يا غلط نيستند. اگر مي‌خواهيد بيشترين تاثير ممكن را روي مخاطبان خود بگذاريد،‌ از ديگران درس بگيريد، ‌با نويسندگان مهمان كاركنيد، با ديگر ناشران و بازارياب‌هاي محتوا ارتباط برقرار كرده و شبكه‌سازي كنيد و ايده‌هاي مختلفي را اعمال كنيد.

 

۴. افزايش ارزش ارائه‌شده به مخاطبان

آيا ترجيح مي‌دهيد ۱۰۰ دلار به ازاي يك وعده غذا بپردازيد يا اين پول را درازاي خدماتي كه به مدت يك هفته هر سه وعده غذايي روزانه‌تان را درب منزل به شما تحويل مي‌دهد بپردازيد؟

پاسخ سوال مشخص است زيرا تفاوت قيمتي بسيار فاحشي وجود دارد. اما نكته اينجا است كه بازارياب‌هاي موفق محتوا مي‌دانند كه چطور بايد بودجه‌شان را به‌اصطلاح كش بدهند و بيشترين ارزش ممكن را از هر محتواي توليدي دريافت كنند.

اولويت نخست آن‌ها اين است كه محتوايي باارزش هميشگي توليد كنند و سپس سعي مي‌كنند هرازگاهي به آن محتوا سري بزنند و بعضا تغييرش دهند تا از بودجه‌اي كه صرف آن شده نهايت استفاده را ببرند.

 

۵. تنوع‌گرايي

بازارياب‌هاي موفق محتوا خود را درگير يك حيطه تخصصي نمي‌‌كنند؛ حتي اگر با آن حيطه به موفقيت بسياري رسيده باشند. سعي آن‌ها بر اين است كه محتواهاي مختلفي توليد كرده و فرمت‌هاي مختلف تصويري،‌ مثل عكس و ويديو را در آن بگنجانند.

اين رويكرد باعث جلب‌توجه مخاطبان و همچنين تكراري نشدن خود بازارياب‌ها مي‌شود.

 

۶. آزمايش كردن

زماني كه بيشتر بازارياب‌هاي محتوا الگوي كارآمدي پيدا مي‌كنند، همان را به كار مي‌بندند و رهايش نمي‌كنند. به‌عنوان‌مثال،‌ اگر آن‌ها تعداد پست‌هاي مشخصي با سبك و سياقي خاص در هفته ارسال كرده باشند،‌ احتمالا همين رويكرد را در هفته‌هاي آتي نيز در پيش مي‌گيرند تا بتوانند بازگشت سرمايه خود را حفظ كنند.

اين مطلب را از دست ندهيد:  با 5 ميليون تومان كارخانه توليد اطلاعات بسازيد!

اما بازارياب‌هاي موفق مي‌دانند كه حفظ بازگشت سرمايه برايشان كافي نيست و بايد به شكلي فعال آن را افزايش دهند. به همين دليل است كه بيشتر بازارياب‌هاي موفق در زمينه محتوا همواره به آزمون‌وخطا مي‌پردازند و سعي مي‌كنند فرمت‌هاي جديدي براي پست‌هايشان پيدا كنند كه مخاطب انتظارشان را نداشته باشد و جذب شود. البته اين مسئله ريسك‌هايي نيز دارد و هميشه نتيجه‌بخش نيست،‌ اما حداقل مانع از اين مي‌شود كه بازارياب درگير يك چرخه باطل شود.

 

۷. تحليل و بررسي

درنهايت، بازارياب‌هاي موفق محتوا مي‌دانند كه نبايد موفقيتشان را بر اساس مولفه‌هاي شخصي‌شان ارزيابي كنند. آن‌ها به اعداد و ارقام توجه مي‌كنند. به تحليل‌هايي مي‌پردازند كه آن‌ها را از درستي و كارآمدي استراتژي‌شان مطمئن سازد. آن‌ها نمي‌خواهند با خوش‌خيالي فكر كنند كه مخاطبانشان دارند از محتواي توليدي آن‌ها لذت مي‌برند، بلكه سوال مي‌پرسند تا مطمئن شوند. آن‌ها پايه و اساس كارشان را بر معيار پرزرق‌وبرق و مثبتي كه دارند بنا نمي‌كنند،‌ لكه كاوشي عميق مي‌كنند، فرضيه‌هايشان را مي‌سنجد تا نتايجي مطمئن به دست آورند و سپس بر اساس اين نتايج به بازاريابي محتوا مي‌پردازند و كارشان را ادامه مي‌دهند.

تابه‌حال از خود پرسيده‌ايد كه آيا از تمام ظرفيت و توانايي‌تان براي استراتژي محتوايي خود استفاده كرده‌ايد يا خير؟ آيا احساس كرده‌ايد كه رقبايتان عملكرد بهتري نسبت به شما دارند؟

يكي از حسن‌هاي بازاريابي محتوا ماهيت طولاني‌مدت آن است. كاري كه در مدت يك هفته انجام مي‌دهيد در مقابل كاري كه در طول سال انجام مي‌دهيد، رنگ مي‌بازد. هميشه وقت داريد كه تغييراتي در رويكردتان ايجاد كنيد؛ پس از زمان استفاده كنيد تا استراتژي بهتري ايجاد كرده و با استفاده از بازاريابي محتوا در رتبه بهتري قرار بگيريد.

 
منبع: مدير سبز
ادامه مطلب

۳۴ ايده پولساز كسب و كار اينترنتي

 داشتن ايده پولساز كسب و كار اينترنتي علي الخصوص اگر بكر باشند مي‌تواند نقطه شروع خوبي براي راه اندازي كسب و كار اينترنتي موفق باشد. در اين نوشتار با ۳۴ ايده پولساز كسب و كار اينترنتي آشنا خواهيد شد.

آغاز كسب و كار اينترنتي در مقايسه با سرمايه‌گذاري در شركتي كه وجود فيزيكي يا دفتري در مركز شهر دارد از ريسك بسيار كم‌تري برخوردار است. از آن‌جايي‌كه كسب و كارتان مبنايي اينترنتي دارد، شما مي‌توانيد به مشتريان بالقوه‌ي بيشتري دست پيدا كنيد و به‌صورت مجازي از هر كجا كه بخواهيد فعاليت كنيد. با برخي مهارت‌هاي ارتباطي و چندين وب‌سايت اصلي همراه با كمي دانش حفظ و نگهداري، تقريبا همه‌ي ما مي‌توانيم يك كسب و كار اينترنتي راه‌اندازي كنيم و آن را به پيش ببريم و تنها در چند روز آن‌را راه بياندازيم. آيا فكر مي‌كنيد آماده‌ايد كارآفرين اينترنتي بزرگ بعدي باشيد؟

در اين جا تعدادي ايده پولساز كسب و كار اينترنتي عالي ارائه شده است تا شما را به تفكر در مسيري درست راهنمايي كند. در حالي‌كه برخي از اين سرمايه‌گذاري‌هاي مشاع مي‌توانند درآمد جانبي خوبي را به همراه داشته باشند، ‌برخي از ايده‌هاي فهرست چندين ايده پولساز كسب و كار اينترنتي مي‌توانند نهايتا ثروت كوچكي براي‌تان ايجاد كنند.

اين شما و اين هم ۳۴ ايده پولساز كسب و كار اينترنتي كه همين امروز مي‌توانيد شروع كنيد!!!

۱. واسطه اينترنتي بودن مي تواند يك ايده پولساز كسب و كار اينترنتي باشد

online-affili

يكي از روش‌هاي حياتي براي كسب درآمد اينترنتي اين است كه واسطه شويد. يك واسطه لزوما كسي‌است كه به‌ازاي فروش محصولات براي يك شركت ديگر، حق‌العمل (كميسيون)‌ دريافت مي‌كند، چه در سايت خودشان آن محصول را به فروش برسانند يا اين كار را از طريق كانال‌هاي ديگري مانند سايت ebay‌ انجام دهند. بهترين بخش اين است كه نيازي نيست خودتان محصولي توليد كنيد، فقط محصولات ديگران را بفروشيد.

به‌عنوان مثال، واسطه‌هاي آمازون مي‌توانند پول هنگفتي از حق‌العمل به‌دست بياورند اگر روي آن كار كنند. به‌راحتي به عنوان يك شعبه‌ي فروش محصولات شركت ثبت‌نام كنيد و از لينك ارجاع مخصوص‌تان استفاده كنيد، و مي‌توانيد براي هر محصول فروخته‌شده بدون اين كه قدم از قدم برداريد حق‌العمل بگيريد. هم‌چنين، شبكه‌هاي رابطه‌اي مانند shareasale يا كليك بانك طيف گسترده‌اي از محصولات را براي ارائه دارند. برخي از اين موضوعات رقابتي مانند سلامت و شرط‌بندي مي‌تواند آدم‌ها را ميليونر كند. يك واسطه‌ي اينترنتي بودن، مي‌تواند روش عالي براي خلق يك درآمد جانبي براي شما و خانواده‌تان باشد.

۲. برند خودتان را بفروشيد

sell

برندسازي يكي از ايده هاي كسب و كار اينترنتي است كه به راحتي جواب مي دهد. اگر استعداد خلق تصاوير منحصر به‌فرد داريد، نيازي نيست به خاطر ابتكارات‌تان جنجال به پا كنيد. اگر مي‌توان به سادگي حاصل دست‌تان را بر يك محصول چاپ كرد، پس مي‌توانيد پول‌سازي كنيد. طرح‌هاي‌تان را در طيف گسترده‌اي از وب‌سايت‌ها مانند كافه‌پرس بارگزاري كنيد. اگر كسي از آنها خوش‌اش بيايد، ‌آن شركت آنها را چاپ مي‌كند و محصول را تحويل مي‌دهد. مي‌توانيد طرح‌هاي منحصر به‌فردي براي تقويم‌ها، كتاب‌ها، تي‌شرت‌ها، كيف‌ها، كلاه‌ها، كارت‌هاي خوش‌آمدگويي، يا پوسترهايي خلق كنيد و براي فروش هر كدام از آنها حق‌العمل دريافت كنيد. برخي از اين سايت‌ها عبارت هستند از Zazzle، Teespring و Lulu.

مطالب مرتبط: ۱۱ اصل حياتي كه صاحبان كسب و كارهاي كوچك بايد بدانند

۳. ساخت برنامه‌هاي كاربردي

make-an-app

از آن‌جايي‌كه تلفن‌هاي هوشمند همه‌جا هستند، تقاضا براي برنامه‌هاي كاربردي جدي و خلاقانه بيش از پيش به محبوبيت رسيده‌‌است. بين بازار آندرويد گوگل و بازار آي‌فون اپل، آدم‌ها هر روزه از ابزارهاي بي‌شماري استفاده مي‌كنند. و، بيشتر آنها چپ و راست در حال فروش هستند. زمان گذاشتن براي ايجاد و فروش يك برنامه‌ي تلفن هوشمند ممكن است ارزش زمان‌تان را داشته باشد زيرا روشي بسيار پرمنفعت براي پول‌سازي اينترنتي است. بهايِ ساخت واقعيِ برنامه‌هاي كاربردي تقريبا ناچيز است و هيچ‌گونه بهاي ارسال يا انبار ندارد، اين امر حاشيه‌ي سود كلي‌تان را گسترش مي‌دهد. برنامه‌هاي كاربردي كه به‌خوبي كار مي‌كنند مي‌توانند ماهانه براي خالقان‌شان، هزاران دلار عايدي تبليغاتي داشته باشند، اين امر آنها را به يكي ديگر از راهكارهاي درآمد جانبي عالي تبديل مي‌كند.

۴. خريد و فروش دامنه

sell-domains

آدم‌هاي زيادي از خريد و فروش دامنه به كسب درآمد اينترنتي مي‌پردازند زيرا زمان و سرمايه‌ي كمي لازم دارد. شما مي‌توانيد به قيمت مصوب يا حتي بسيار ارزان‌تر يك دامنه خريداري كنيد، و دوباره آن را به قيمتي بيش‌تر بفروشيد. ولي، هميشه خوب است ابتدا در سايت‌هايي مانند afternic.com،‌Sedo.co.uk، يا ديگر وب‌سايت‌هاي حراج دامنه، ايده‌ي خوبي از آن‌چه در اسامي دامنه‌ها مورد اقبال است، به‌دست بياوريد. يك راه ايده‌آل براي يافتن نام‌هاي واقعا درست اين است كه فهرست‌هاي به نتيجه رسيده‌اي را بررسي كنيد كه نام‌هاي زيادي را پيشنهاد مي‌دهند كه منقضي شده‌اند و دوباره به بازار خريد و فروش وارد شده‌اند.

ايده پولساز كسب و كار اينترنتي ۵:

ايجاد يك فروشگاه تجارت الكترونيك

بله داشتن يك فروشگاه آنلاين از آن ايده هاي كسب و كار اينترنتي بي نظير است. بدون راه‌حل‌هايي مانند Shopify و Woocommerce هيچ‌گاه شروع يك فروشگاه اينترنتي كه مال خودتان باشد با چنين سرمايه‌ي اندكي نمي‌توانست از اين راحت‌تر باشد، با تشكر از روش‌هايي مانند توزيع مستقيم بدون واسطه و انبارگرداني ديگر حتي لازم نيست درباره‌ي مواردي همچون تحويل يا انباركردن كالاها نگراني به دل‌تان راه دهيد.

۶. مشاوره‌ي رسانه‌هاي اجتماعي

شركت‌هاي بزرگ و شركت‌هاي كسب و كاري مي‌توانند به آساني يك كارمند تمام‌وقت يا نيروي مشابهي را براي هماهنگي امور استخدام كنند تا حساب‌هاي كاربري توييتر، فيسبوك، و اينستاگرام‌شان را به پيش ببرد، ولي كسب‌وكارهاي كوچك‌تر اغلب مجبور هستند خودشان مديريت كسب و كارشان را براي رسانه‌هاي اجتماعي به‌دست بگيرند. ولي، از آن‌جايي‌كه بسياري مسئوليت‌هاي ديگر هم دارند، بسياري از اوقات مالكان كسب و كار، بسيار غرق در يا مشغول به وقت‌گذاردن بر توسعه‌ي رويكرد رسانه‌هاي اجتماعي‌شان هستند. به عنوان مشاوري براي رسانه‌هاي اجتماعي، مي‌توانيد به‌طور مؤثري آنها را در مسير درست و با توجه به تدابير ايده‌آل، به‌كار گرفتن برنامه‌ها، و ارسال محتوا با عنايت به مخاطبان هدف‌تان، هدايت كنيد‍. بنابراين، با رشد كسب و كارشان، شما نيز رشد خواهيد كرد.

۷. كارمند حرفه‌اي مستقل

كار مستقل از طريق اينترنت يك روش عالي براي متخصصيني در كسب و كار فردي‌شان است تا در كل به طيف وسيعي از مشتريان كمك كنند. چندين وب‌سايت كار مستقل و پروژه محور به كسب و كارهايي كه به كمك مضاعف احتياج دارند اجازه مي‌دهند تا پروژه‌هاي‌شان را فهرست كنند. كسب و كارهاي كوچك و آدم‌هايي كه مستقل كار مي‌كنند، طرح‌هاي اوليه، ايده‌ها، يا پيشنهاداتي ارائه مي‌كنند، كه در آن‌جا خريداران مي‌توانند به آساني آن‌چه مي‌خواهند و نياز دارند را انتخاب كنند. سايت‌هايي مانند Elance يا ODesk تقريبا همه چيز را تحت پوشش قرار مي‌دهند از جمله محتوا نويسي، ايجاد طرح گرافيكي، برنامه‌نويسي، و ورود داده‌ها.

۸. وبلاگ‌نويس متخصص

يكي از  ايده هاي كسب و كار اينترنتي كه با هزينه كم مي توانيد راه اندازي كنيد. اگر به نوشتن علاقه داريد و درباره‌ي موضوعات خاصي قويا مشتاق هستيد، با ايجاد وبلاگ خودتان، سبك و سياق‌تان را به سمع و نظر پولدارها برسانيد. تأسيس وبلاگ خودتان نيازمند مهارت‌هاي رايانه‌اي و فني زيادي نيست. با اين حال، مهم اين است كه بدانيد متناسب با موضوعي كه در مورد آن مي‌نويسيد، چه مي‌گوييد. به مرور زمان، رفته رفته مخاطبيني به دور خود جمع مي‌كنيد چرا كه مردم به تخصص و دانش شما اعتماد خواهند كرد.

با گردآوري پيروان زياد، شما مجاز به سودآوري خواهيد بود كه با جذب تبليغ‌كنندگان كليدي يا با حق‌العمل‌هايي كه با فروش محصولات برندي ديگر (فرض كنيد يك واسطه) مي‌گيريد به‌دست خواهيد آورد. وبلاگ‌نويسي يك كسب و كار بزرگ است؛ از خانم هيتر از سايت Dooce.com بپرسيد. او يك مادر است كه هر روز در مورد فرزندان و حيوانات خانگي‌اش مي‌نويسد و، فقط با كسب درآمد از وبلاگ‌نويسي، ماجراجويي‌هاي روزانه‌اش را با موفقيت به يككسب و كار سودآور تبديل كرده است.

مطلب مرتبط: ۵ ضرورت براي پرورش ايده‌هاي كسب و كار

۹.خلق تم‌هاي وردپرس هم ميتواند يك ايده پولساز كسب و كار اينترنتي باشد

با افزايش تعداد آدم‌هايي كه مي‌خواهند حضور اينترنتي‌شان را پايه‌گذاري كنند فارغ از اين كه دليل‌شان چيست، تقاضا براي تم‌هاي وردپرس و الگوهاي وب‌سايت‌ها رو به افزايش است. آيا استعداد طراحي وب‌سايت و كدگذاري HTML داريد؟ اگر اين‌چنين است، مي‌توانيد از خلق تم‌هاي جذاب وب‌سايت پول خوبي به هم بزنيد. آن تم‌ها را خلق كنيد و سپس آنها را در بازارهاي اينترنتي مانند ThemeForest و TemplateMonster بفروشيد تا، بسته به ميزان استعدادتان، درآمد جانبي خوبي براي خودتان داشته باشيد.

۱۰. داد و ستد سهام و فاركس

يكي از بهترين ايده هاي كسب و كار اينترنتي است. برخي آدم‌ها پيوستن به بازار ‌غير قابل پيش‌بينيِ داد و ستد سهام و فاركس را تا حدودي ريسكي و خطرناك مي‌بينند. ولي، اگر از كم شروع كنيد و به جست‌وجو در اين مورد ادامه دهيد تا اطلاعات و تجربه‌ي كافي در اين عرصه به‌دست بياوريد، ممكن است ارزش زماني را كه صرف‌اش مي‌كنيد، داشته‌باشد. در واقع، زماني‌كه ياد بگيريد چگونه اين كار را انجام دهيد مي‌توانيد به‌طور بالقوه سود بسيار زيادي از سهام و تبادل ارز‌هاي خارجي به‌دست بياوريد. هدف هر معامله‌گر موفق اين است كه دريابد كدام سهام و كدام ارز بيشترين افزايش يا كاهش را در ارزش خواهند داشت. هر چه بيش‌تر اين راهكارها و اصول را ياد بگيريد، قطعا ‌پول بيش‌تري به‌دست خواهيد آورد.

۱۱. همكاري با تبليغ‌كنندگان نيز يك ايده پولساز كسب و كار اينترنتي است

اگر مالك يك وبلاگ يا وب‌سايت هستيد، مي‌توانيد بخشي از فضاي صفحه‌تان را به تبليغ‌كنندگان بفروشيد و هر بار كه از سوي مخاطبان هدف تان يا بازديدكنندگان وب‌سايت‌تان بر اين تبليغات كليك مي‌شود به صورت جانبي پول به‌دست بياوريد. حال كه مكان واقعي تبليغات كاملا آزاد است، ظرفيت عايدي از تبليغات بها به ازاي كليك (CPC) بر ميزان ترافيك سايت‌تان و بها به ازاي كليك و نرخ كليك (CTR) استوار است. امروزه محبوب‌ترين روش براي كسب درآمد از طريق كليك‌هاي تبليغاتي، از طريق ادسنس گوگل يا تبليغ‌كنندگان مشابه است. روش‌هاي ديگر تبليغات مؤثر آنلاين، خبرخوان و بنرهاي مستقيم را شامل مي‌شود.

۱۲. پول بگيريد و بنويسيد

از ايده هاي كسب و كار اينترنتي پرطرفدار است.  اگر مديريت يك وبلاگ كمي درگيركننده به نظر مي‌رسد ولي هنوز هم تمايل داريد علاقه‌ي‌تان را به نوشتن در اين مسير ارضا كنيد، مي‌توانيد براي سايت‌ها يا وبلاگ‌هاي ديگري همچون PayPerPost، Textbroker، يا Helium بنويسيد. همچنين، نگارش يك كتاب الكترونيكي جالب هم ممكن است يك گزينه‌ي خوب ديگر باشد. كتاب‌هاي الكترونيكي هيچ نسخه‌ي چاپي و هزينه‌ي ارسالي ندارند، كه آنها را به يك سرمايه‌گذاري معقول تبديل مي‌كند. اگر فردي هستيد كه مهارت‌هاي زباني قدرتمندي داريد. مي‌توانيد يك ويراستار بالقوه باشيد كه مديران سايت‌ها با كمال ميل به آنها پول مي‌دهند تا مقالات را بخوانند و ويرايش كنند و اشتباهات دستوري را از نظر كپي‌برداري اينترنتي اصلاح كنند.

۱۳. پژوهش انجام دهيد

نمي‌توانيد طراحي كنيد، بنويسيد يا وب‌سايت‌ها را كدگذاري كنيد؟ مشكلي نيست. اجازه ندهيد اين مسئله جلوي پول‌سازي اينترنتي‌تان را بگيرد. اگر در هفته چند ساعت زمان اضافه داريد، مي‌توانيد وظايف تحقيقاتي متعددي را به جاي ديگر آدم‌ها يا شركت‌هايي انجام دهيد كه خودشان نمي‌توانند براي انجام آن كارها وقت بگذارند. بسياري از سازمان‌ها و كسب و كارهاي مختلف افرادي را استخدام مي‌كنند تا در مورد موضوعات خاصي پژوهش كنند يا هر روز در انجام بررسي‌هاي اينترنتي به آنها كمك كنند. شما نيز مي‌توانيد يكي از اين‌ها باشيد.

مطلب مرتبط:‌ ۱۰۱ ايده كسب و كار كوچك كه آينده‌تان را مي‌سازد

۱۴. بازاريابي اينترنتي هم يك ايده پولساز كسب و كار اينترنتي است.

زماني‌كه يك سايت يا وبلاگ ايجاد شد و براي اهداف سئو (بهينه‌سازي موتور جست‌وجو) بهينه‌شد، بازاريابي موتور جست‌وجو (SEM) آغاز مي‌شود. ظرفيت كسب درآمد در اين حيطه بسيار زياد است البته به اين شرط كه بدانيد چه مي‌كنيد. يك متخصص در زمينه‌ي مديريت سئو، مسئول بازاريابيِ موفق يك وب‌سايت است و مي‌تواند ارتقاء آن را به روش‌هاي گوناگوني موجب شود. برخي از اين تكنيك‌هاي ارتقاء ممكن است، تنها براي اين كه چند مورد از آنها را نام ببريم، شامل اين موارد هستند: بازاريابي مقالات، نشان‌گذاري اجتماعي، پست‌گذاري در تالارهاي گفت‌وگو، نشر اخبار منتشر شده، عرضه‌ي سايت‌تان به تعدادي از موتورهاي جست‌وجو و راهنماها، و پست‌گذاري در وبلاگ. بيشتر كسب و كارها در ازاي انجام اين وظايف به كاركنان‌شان پولي نمي‌دهند و در عوض ترجيح مي‌دهند تمام وظايف SEO و SEMشان را برون‌سپاري كنند.

۱۵.عكس بفروشيد

از آن ايده هاي كسب و كار اينترنتي جذاب و ماجراجويانه است. عاشق عكس گرفتن هستيد و به عكاسي علاقه‌ي خاصي داريد؟ اگر اين چنين است، مي‌توانيد با فروش اينترنتيِ عكس‌هايي كه مي‌گيريد به درآمد خوبي دست پيدا كنيد. آدم‌هاي بي‌شماري هستند كه علاقه دارند پول خوبي براي مجموعه‌ي تصاوير منحصر به‌فردي كه به آنها پيشنهاد مي‌كنيد بپردازند. امروزه عرضه‌ي عكس‌هاي‌تان به مردم از هميشه آسان‌تر است، و مي‌تواند رويكرد راحتي براي ايجاد منبع مطمئني از درآمد اضافي را براي‌تان فراهم كند. چندين سايت ذخيره‌ي تصوير مانند Shutterstock و Fotolia براي افرادي كه مي‌خواهند از تصاويري كه در اوقات فراغت‌شان به صورت تصادفي گرفته‌اند كسب درآمد كنند، پيشنهادهاي وسوسه‌انگيزي دارند.

۱۶. دستيار مجازي بودن نيز يك ايده پولساز كسب و كار اينترنتي است

تقريبا هر كسب و كار كوچكي براي هدايت وظايف اجرايي روز به روزش، به كمك نياز دارد، ولي ممكن است مشخصا نخواهند يك كارمند تمام وقت را در منزل استخدام كنند تا اين كار را انجام دهد. دستياران مجازي طيف متنوعي از وظايف را انجام مي‌دهند كه دستياران سنتي يا منشي‌ها معمولا انجام مي‌دادند، از جمله هماهنگي‌هاي سفر، پرداخت صورت‌حساب‌ها، يا مديريت تسويه‌ي هزينه‌ها. دستياران مجازي از منزل يا هركجا كه اتصال واي فاي موجود باشد، فعاليت مي‌كنند. آنها معمولا از طريق تلفن، ايميل، يا اسكايپ از طرف مديرشان با مشتريان در تعامل هستند. يك دستيار مجازي تا چه اندازه مي‌تواند پول بگيرد؟ معمولا به ميزان تخصص و تجربه‌ي كلي‌اش بستگي دارد.

۱۷. اينترنتي تدريس كنيد و سمينار اينترنتي برگزار كنيد

تقاضا براي مربيان زياد است چه مربي اينترنتي و چه مربي غيراينترنتي. بنابراين، اگر استعدادي داريد و دوست داريد به ديگران كمك كنيد تا از استعدادشان استفاده كنند، يك معلم اينترنتي شويد تا در وقت آزادتان درآمد مضاعفي كسب كنيد. تنها چيزي كه نياز خواهيد داشت اين است كه در حوزه‌ي كاري‌تان حرفه‌اي باشيد و علاقمند باشيد تا چند ساعتي در هفته را به ديگران كمك كنيد. سايت‌هايي مانند Tutor.com و TutorVista مكان‌هايي هستند كه مي‌توانيد ثبت‌نام كنيد و به عنوان يك مربي به مرور زمان شهرت خوبي به هم بزنيد. اگر واقعا خوب باشيد، مي‌توانيد سخنراني، سمينار يا سمينار اينترنتي برگزار كنيد كه به صورت اينترنتي ارسال مي‌شوند. دانشجويان دانشگاه و كالج هميشه تمايل دارند براي دست‌يابي به سمينارهاي اينترنتي تحسين‌شده پول خرج كنند.

۱۸. يك وبلاگ فهرستي از دست‌نوشته‌هاي كوتاه ايجاد كنيد

يك ايده‌ي واقعا ساده كه تنها يك ساعت از وقت‌تان را در هفته مي‌گيرد و حدودا ۲۰ دلار هزينه دارد. با گذر زمان پول نسبتا هنگفتي را براي‌تان فراهم خواهد كرد.

سايت‌هايي مانند Viralnova.com و Fukarf.com با پيداكردنِ داستان‌هاي بامزه، عاطفي و الهام‌بخش در رديت، فيسبوك و ايمي‌جر محتوايي رقابتي خلق مي‌كنند، محتوا را بازنويسي مي‌كنند، جزييات بيش‌تري به آن اضافه مي‌كنند و محتوا را در سايت خودشان منتشر مي‌كنند. با كمي ارتقاء در سايت‌هايي مانند توييتر، فيسبوك، رديت، استامبل‌اپان و در نهايت ارگانيك ترافيك، ظرف مدت چند ماه بين ۳۰K تا ۵۰K بازديد مجزا در ماه خواهيد داشت. با ادسنس سايت‌تان را به پول نزديك كنيد تا براي تحت پوشش قرار دادن هزينه‌هاي ميزباني و بهاهاي نام‌تان درآمدي داشته باشيد.

خوب، شروع كردن با اين روش (۱۰ تا ۵۰ دلار در ماه) بسيار آسان است، ولي با بالا رفتن ترافيك سايت، اين رقم مي‌تواند به بيش از ۱،۰۰۰ دلار در ماه افزايش پيدا كند. آن‌گاه مي‌توانيد سايت را به ۳۰ برابر درآمد ماهيانه به پيش ببريد. افرادي را مي‌شناسم كه هميشه اين كار را انجام مي‌دهند و سايت‌ها را بعد از ۸ ماه به مبلغي بالاتر از ۱۰،۰۰۰ دلار انتقال مي‌دهند.

۱۹. فروش حراجي هم يك ايده پولساز كسب و كار اينترنتي است

اين كسب و كار، خريد و فروش محصولات (كالاي دست دوم، خريد و فروش مجدد كالاهاي عمده ) را در يك بازار آنلاين مانند Ebay، Amazon، Auction يا Craigslist را شامل مي‌شود.

۲۰. فروشگاه اينترنتي مهره‌دوزي

اگر به مهره‌دوزي علاقه‌داريد و اين مهارت را نيز در خود داريد، مي‌توانيد يك كسب و كار آنلاين راه بياندازيد تا نه تنها جالب‌ترين مهره‌دوزي‌هاي موجود در وب را بفروشيد، بلكه از نحوه‌يساخت آن‌ها نيز ويديوي آموزشي ارائه كنيد.

ايده پولساز كسب و كار اينترنتي ۲۱:

برنامه‌هاي مرتبط با ترفندهاي خانگي يا خويش كاري

همزمان با اوج گرفتن انقلاب سبز، “جنبش ترفندهاي خانگي (DIY)” يا خويش كاري نيز به‌راه افتاد. هرچه مشكلات اقتصادي بيشتر مي‌‌شوند، مردم پول كمتري خرج مي كنند و ياد مي‌گيرند براي پس‌انداز كردن پول، برخي كارها را خودشان انجام دهند. شما مي‌توانيد از اين شرايط بهره بگيريد و خودتان را به‌عنوان يك متخصص در زمينه‌ي كارهايي كه مي‌توان در خانه انجام داد جابزنيد و ويديوهاي آموزشي در مورد نحوه‌ي درست كردن چيزها، نصب ابزارك‌ها و تعميرات تهيه كنيد.

۲۲. شبكه‌ي تبليغات آنلاين (اد نتورك)

مي‌توانيد يك شركت آنلاين راه‌بيندازيد و آگهي‌دهندگان را به وب‌سايت‌هايي پيوند دهيد كه پذيراي تبليغات هستند. مسئوليت كليدي يك اد نتورك عبارت است از گردآوري فضاي تبليغاتي از طرف انتشاردهندگان تبليغات و هماهنگ كردن آن با درخواست آگهي‌دهندگان.

۲۳. خريد و فروش وبسايت

شما مي‌توانيد وبسايت‌ها را بخريد و بفروشيد و از اين راه به سود برسيد. براي درك اين مدل كسب و كار، فرض كنيد شما در زمينه‌ي املاك و مستغلات مشغول به كار هستيد، كسي كه خانه‌ها را به قيمتي پايين خريدراي مي‌كند و پس از بازسازي، آن خانه را مجددا به قيمتي بالاتر و با سود مي‌فروشد. براي شروع مي‌توانيد از سايت‌هايي شروع كنيد كه در Flippa.com فهرست شده‌اند.

۲۴. كپي‌رايتينگ (نوشتن محتواي تبليغاتي)

كپي‌رايتينگ يك كسب و كار خدماتي است كه مي‌توانيد همين امروز شروع كنيد. اين ايده پولساز است چرا كه كپي‌رايترهاي كمي در دنيا وجود دارند. بازاريابان پورسانتي و بازاريابان اطلاعات محصول، اصلي‌ترين مشتريان شما خواهندبود، زيرا به دنبال راه‌هاي ممكن براي افزايش نرخ كليك، نرخ ثبت‌نام و نرخ تبديل وب‌سايت‌شان هستند. اگر به بازي با كلمات علاقه‌مند هستيد مي‌توانيد خدمات ارائه‌ي كپي‌رايتينگ را فراهم كنيد.

۲۵. راه‌اندازي بلاگ

بلاگ‌نويسي جديدترين مشغله‌ي ديوانه‌كننده‌ي آنلاين است. امروزه هر آدمي تمايل دارد يك يا چند بلاگ داشته‌باشد ولي متأسفانه، از پس كارهاي تكنيكي راه‌اندازي يك وبلاگ برنمي‌آيد و تمايلي هم به يادگيري آن ندارد. اگر شما به‌خوبي به كار راه‌اندازي بلاگ آشنا هستيد، پس مي‌توانيد ابن سرويس را به‌صورت آنلاين ارائه دهيد! به شما قول مي‌دهم از تراكنش‌هاي روزانه‌ي بانكي‌تان، لبخند رضايت بر لبان‌تان خواهد نشست.

۲۶. مشاوره در زمينه‌ي شبكه‌هاي اجتماعي

با افزايش علاقه‌مندي به محتواي شبكه‌هاي اجتماعي، توجه به رقابت در اين شبكه‌ها از سوي شركت‌هاي بزرگ نيز افزايش يافته‌است. از اين‌رو نياز به بازاريابان شبكه‌هاي اجتماعي روز‌به‌روز در حال افزايش است.آيا مي‌دانيد چگونه يك محتوا در شبكه‌هاي اجتماعي همه‌گير مي‌شود؟ آيا مي‌توانيد حضوري دائمي و قدرتمند را براي يك برند در شبكه‌هاي اجتماعي رقم بزنيد؟ آيا با ترفندهاي شبكه‌هاي اجتماعي آشنا هستيد؟ اگر جواب‌تان به اين پرسش‌ها مثبت است پس مي‌توانيد به يك مشاور در زمينه‌ي شبكه‌هاي اجتماعي تبديل شويد و پول خوبي به جيب بزنيد.

۲۷. طراحي جلد كتاب‌هاي الكترونيكي

انتشار كتاب‌هاي الكترونيكي رو به افزايش است و در نتيجه تقاضا براي جلدهاي چشم‌نواز با كيفيت و جلد محصولات افزايش مي‌يابد. نكته‌ي خوبي كه در طراحي جلد كتاب‌هاي الكترونيكي وجود دارد اين است كه به دانش گرافيكي يا فوتوشاپ نياز ندارد. فرآيند توليد جلد كتاب الكترونيكي با استفاده از نرم‌افزار طراحي جلد كتاب الكترونيكي انجام مي‌شود.

۲۸. نمونه‌خواني

آيا به پيداكردن اشتباهات دستوري علاقه‌داريد؟ اگر جواب‌تان مثبت است پس مي‌توانيد به‌صورت آنلاين از اين راه كسب درآمد كنيد و به ناشران آنلاين، خدمات نمونه‌خواني ارائه دهيد.

۲۹. ارزيابي وبسايت هم يك ايده پولساز كسب و كار اينترنتي است

همان‌طور كه كسب و كارها به‌صورت آفلاين خريد و فروش مي‌شوند، وبسايت‌ها نيز به‌صورت آنلاين خريد و فروش مي‌شوند. شما مي‌توانيد به يك متخصص ارزش‌يابي سايت تبديل شويد و خدمات ارزيابي به توسعه‌دهندگان وب‌سايت‌ها ارائه كنيد.

۳۰. منتقد وبسايت

آيا در بهينه‌سازي وب‌سايت مهارت داريد؟ آيا مي‌توانيد صرفا با بررسي يك وبسايت به صاحبان كسب و كار در افزايش نرخ تبديل‌شان كمك كنيد؟ اگر اين گونه است شما مي‌توانيد درقبال دريافت پول به نقد وبسايت‌ها بپردازيد. كارفرينان بسياري را مي‌شناسم كه با ارائه‌ي صفحات فرود (لندينگ) و صفحات ثبت ايميل، كسب و كار آنلاين موفقي ساخته‌اند. شما هم مي‌توانيد اين كار را انجام دهيد.

۳۱. كارگزاري سرمايه‌گذاري مشاع

شما مي‌توانيد يك كسب و كار اينترنتي بر پايه‌ي خدمات كارگزاري سرمايه‌گذاري‌هاي مشاع ايجاد كنيد. اگر ظرفيت و توانايي ايجاد ارتباط بين توليدكنندگان و بازاريابان را در هر زمينه‌اي داريد، فكر نمي‌كنم چيزي بتواند مانع شما شود تا يك كسب و كار اينترنتي كارگزاري سرمايه گذاري مشاع راه‌بياندازيد.

۳۲. خدمات جمع‌آوري فهرست

آيا مي‌دانيد چطور يك فهرست را به‌صورت آنلاين تهيه كنيد؟ اگر اين كار را بلد هستيد پس مي‌توانيد ف

ادامه مطلب

قدم اول در راه‌اندازي كسب‌ و‌ كار اينترنتي

 

درآمد پايدار چيست؟

در كسب‌و‌كار معمولا كساني موفق‌تر هستند كه به دنبال درآمدهاي پايدار هستند. درآمدهاي پايدار معمولا زمان و انرژي زيادي از ما نمي‌گيرند. البته لازم است يك بار بايد براي راه‌اندازي سيستم، وقت و هزينه كافي اختصاص داد و بعد از اتمام كار مي توان با كمترين تلاش درآمد تكراري كسب كرد.

فرض كنيد يك تعميركار اتومبيل روزانه حداكثر مي‌تواند ۱۰ اتومبيل را تعمير كند. بنابراين درآمد او حد و مرز مشخصي دارد و همچنين پايدار نيست. اگر اين تعميركار، يك روز كار نكند درآمدي كسب نمي‌كند. حال اگر اين تعميركار بسته آموزشي كاملي درست كند كه در آن به تعميركاران ديگر تجربيات خود را آموزش دهد، مي‌تواند درآمد بسيار بيشتري داشته باشد و درآمد او پايدار است يعني يك بار كاري را انجام مي‌دهد و مدت‌ها از همان كاري كه يكبار انجام شده، سود كسب مي‌كند.

اينترنت اين امكان را فراهم آورده تا بتوانيد با كمترين هزينه، كسب‌و‌كاري پايدار راه‌اندازي كنيد. در مراحل پيشرفته‌تر، كل فرايند خريد مي‌تواند به صورت خودكار انجام شود. البته نبايد اين تصور اشتباه پيش آيد كه تمامي كارها به خودي خود انجام خواهد شد، بلكه فقط فرايند فروش اتوماتيك است و باز هم نياز به انجام كارهاي فراواني از طرف شما است. مثلا هر روز بايد به ايجاد ترافيك براي سايت بپردازيد، به ايميل‌هاي مشتريان پاسخ دهيد و …

اولين قدم براي راه‌اندازي كسب‌ و‌ كار اينترنتي و رسيدن به درآمد پايدار، داشتن يك وب‌سايت است تا بتوان از طريق آن به ارائه محصولات و خدمات پرداخت و درآمد كسب كرد.

گام هاي ابتدايي براي راه‌اندازي سايت

برپا كردن يك سايت قوي، فعال و پويا كه بتواند نيازهاي تبليغاتي و تجاري شما را تامين كند، سه گام اساسي دارد:

۱. ثبت دامنه

ابتدا بايد يك دامنه مناسب براي سايت خود انتخاب كنيد. دامين يا دامنه، همان نام سايت شما است كه در مرورگرهايي مثل كروم يا فايرفكس تايپ مي‌شود تا سايت شما نمايش داده شود. مثلا اسم سايت من modiresabz.com است. كسي كه مي‌خواهد وارد سايت شود با تايپ اين دامنه وارد سايت مي‌شود.

براي ثبت دامين يا دامنه سايت ابتدا بايد اطمينان حاصل كنيد كه اين نام قبلا توسط شخص ديگري ثبت نشده باشد. اين كار را مي‌توانيد به كمك شركتي كه در زمينه ثبت دامين فعاليت ميكند انجام دهيد. شما نمي‌توانيد يك دامنه را بخريد! دامنه‌ها فقط به صورت سالانه يا چند ساله اجاره داده مي‌شوند. بنابراين با يك بار ثبت دامنه كار تمام نمي‌شود و سال‌هاي بعد بايد با پرداخت مبلغي آن را تمديد كنيد. در غيراينصورت مالكيت آن از دست شما خارج مي‌شود و شخص ديگري مي‌تواند آن را ثبت كند.

اين مطلب را از دست ندهيد:  بازاريابي اينترنتي، مهيج‌ترين تخصص

براي اطمينان از موجود بودن نام موردنظر مي‌توانيد به سايت‌ Namecheap.com مراجعه كنيد.

در انتخاب نام دامنه به موارد زير توجه كنيد

 ۱. امكان تايپ اشتباه حداقل باشد

از نام دامنه‌اي استفاده كنيد كه افرادي معمولي با شنيدن آن بتوانند بدون اشتباه آنرا تايپ كنند و نتوان آنرا به چندين طريق مختلف نوشت.

فرض كنيد نام سايتي «زيبايي شناسي» باشد، اين نام را مي‌توان به روشهاي متفاوت تايپ كرد.

Zibayishenasi.com

Zibaeishenasi.com

Zibayishenassi.com

بنابرين نام «زيبايي شناسي»، نام دامنه مناسبي براي سايت نيست!

۲. از حروف كمتري استفاده شود

البته پيدا كردن نام دامنه كوتاه كار آساني نيست. ولي در هر صورت بايد سعي كرد از نامهاي خيلي طولاني استفاده نشود. هرچه نام دامنه كوتاه‌تر باشد تايپ آن آسان‌تر خواهد بود.

۳. به خاطر سپردن نام دامنه آسان باشد

يكي از بدترين نام‌هاي دامنه، حروف اختصاري نام يك كسب‌ و‌ كار است. مثلا فرض كنيد نام شركتي «فناوران نرم‌افزار روز» است. نام دامنه fnr.com نام مناسبي نيست، زيرا بسياري از مخاطبان نام كامل شركت اصلا برايشان مهم نيست و آن را را حفظ نمي‌كنند تا بتوانند براحتي حروف اختصاري آنرا بخاطر آورند. هرچه از واژه‌هايي استفاده كنيد كه تصويري هستند راحت‌تر به خاطر سپرده مي‌شوند. مثلا sibesabz.com به راحتي فراموش نخواهد شد چون شما تصوير يك سيب سبز را به خاطر مي‌سپاريد. همين الان آيا مي‌توانيد بدون نگاه كردن به چند خط قبلي نام شركتي كه گفتيم را به خاطر بياوريد!؟ پس كاملا واضح است كه نامي در ذهن نماند ارزشي ندارد.

دامنه‌هاي فارسي

موضوع بسيار جالبي كه اخيرا اتفاق افتاده آن است كه امكان ثبت دامنه‌هاي فارسي امكان‌پذير شده است. يعني نام سايت شما مي‌تواند مثلا «.netبازاريابي» باشد. اين امكان بسيار باارزش است، زيرا از ديدگاه موتورهاي جستجويي مانند گوگل زمينه كاري سايت كاملا مشخص مي شود و خيلي سريع‌تر مي‌توانيد به صفحات اول گوگل برسيد.

 

براي خريد دامنه فارسي كافي است در گوگل كلمات ثبت دامنه فارسي را جستجو كنيد. شركت‌هاي زيادي اين خدمات را ارائه مي‌دهند.

پسوند دامنه

نام دامنه شامل اسمي است كه شما انتخاب مي‌كنيد و همچنين پسوندي كه در انتهاي نام مي‌آيد مثل .com يا .ir يا موارد ديگر. بهتر است در صورت ممكن از دامنه‌هاي با پسوند .com استفاده كنيد زيرا اگر كسي پسوند سايت شما را فراموش كند احتمالا ابتدا .com را تست مي‌كند.

اين مطلب را از دست ندهيد:  خصوصيات مدير موفق سايت

مبلغ ثبت سالانه اغلب دامنه‌ها چيزي حدود ۳۰ تا ۵۰ هزار تومان است.

۲. اجاره هاست

پس از ثبت دامين نوبت به گرفتن فضاي وب يا اجاره هاست مي‌رسد. اگر خيلي ساده بگوييم سايت شما شامل تعدادي فايل است كه كاربر با تايپ آدرس سايت شما آن را مي‌بيند. اين فايل‌ها بايد بر كامپيوتري نگهداري شود كه به صورت شبانه‌روزي روشن باشد و به اينترنت پرسرعت متصل باشد. شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات ميزباني يا هاستينگ دقيقا همين كار را انجام مي‌دهند.

براي اين منظور بايد يكي از شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات ميزباني وب را برگزينيد. اين شركت‌ها نيز خدمات خود را به صورت سرويس ماهيانه يا سالانه ارائه ميدهند. به اين معني كه بايد هر سال بابت نگهداري فايل‌ها و اطلاعات سايت خود روي كامپيوترهاي شركت ميزبان مبلغي بپردازيد.

هزينه خدمات ميزباني به عوامل مختلفي بستگي دارد و در بازار اين خدمات مي‌توانيد طيف متنوعي از قيمت‌ها را بيابيد. از جمله مهم‌ترين عوامل تعيين‌كننده در اين قيمت‌ها، حجم فضاي وب (بر حسب گيگابايت)، پهناي باند اختصاص داده شده براي تبادل اطلاعات بين سايت شما و شبكه اينترنت (بر حسب گيگا‌بايت در ماه) و فناوري‌ها و امكانات از پيش نصب‌شده روي كامپيوتري است كه اطلاعات سايت شما روي آن قرار ميگيرد و اصطلاحا «سِروِر»  ناميده مي‌شود.

هزينه سالانه تمديد اجاره فضاي وب روي هاست و تمديد حق ثبت دامين به صورت مستقيم توسط صاحب سايت بايد پرداخت شود.

 

انواع هاست

دو نوع هاست داريم: هاست ويندوزي و هاست لينوكسي. اگر يادتان باشد گفتيم هاست يك كامپيوتر است كه اطلاعات سايت شما را نگهداري مي‌كند. اگر روي آن كامپيوتر سيستم‌ عامل ويندوز نصب شده باشد هاست ويندوزي است و اگر سيستم عامل لينوكس نصب شده باشد هاست لينوكسي است.

اگر سايت شما به زبان برنامه‌نويسي PHP نوشته شده باشد بايد از هاست لينوكسي استفاده كنيد. البته هاست‌هاي ويندوزي هم وجود دارند كه اين زبان را پشتيباني كنند.

اگر از زبان يا بهتر بگوييم تكنولوژي ASP استفاده مي‌شود بايد هاست ويندوزي تهيه كنيد. قيمت هاست‌ ويندوز معمولا گرانتر از هاست لينوكس است.

تقريبا تمام مشخصات هاست قابل ارتقا هستند. مثلا شايد در ابتداي كار شايد ندانيد كه آيا هاستي با ظرفيت ۵۰۰ مگابايت براي كارتان كافي است يا نه. شما مي‌توانيد يك هاست با ظرفيت ۵۰۰ مگابايت تهيه كنيد و هر زمان احساس كرديد نياز به ظرفيت بيشتر داريد مي‌توانيد آن را به مثلا يك گيگابايت ارتقا دهيد.

منبع: مدير سبز
ادامه مطلب

چگونه نرخ تبديل كاربر به مشتري را افزايش دهيم؟

 در اين مقاله قصد دارم درباره نرخ تبديل صحبت كنم. البته نرخ تبديل كاربر يا همان بازديد كننده به مشتري. شايد اين سوال خيلي از مديران كسب و كارهاي اينترنتي است كه چگونه نرخ تبديل كاربر به مشتري را افزايش دهيم؟ اگر مي خواهيد هزينه تبليغات و بازاريابي اينترنتي خود را هدر ندهيد حتما اين مقاله را بخوانيد.

نرخ تبديل يا conversion rate در هر كسب و كاري اعم از كسب و كارهاي سنتي هم وجود دارد. به عنوان مثال مغازه اي در فلان خيابان وجود دارد كه يك سري افراد در روز وارد آن مي شوند و از محصولات آن ديدن مي كنند و بدون خريد كردن از مغازه خارج مي شوند. يك سري ها هم شايد از پشت ويترين فقط محصولات داخل آن مغازه را ببينند و اصلا به داخل مغازه وارد نشوند و با ديدن جزئي محصولات از پشت شيشه از آن مغازه رد شوند.

در اين مقاله قصد دارم به نرخ تبديل كاربران سايت به مشتري بپردازم و راه هاي افزايش آن و مواردي كه در افزايش نرخ تبديل كاربران به مشتري در وب سايت ها موثر است را عنوان كنم. پس با هميار وب همراه باشيد.

 

چگونه نرخ تبديل كاربر به مشتري را افزايش دهيم؟

در ادامه مواردي را عنوان مي كنم كه رعايت آن ها در افزايش نرخ تبديل كاربر به مشتري بسيار تاثير گذار است.

 

1.ظاهر سايت

هر چقدر هم كه سايت معروفي داشته باشيد باز هم اگر ظاهر سايتتان مورد پسند كاربران نباشد حس خريد در آن ها به هيچ وجه ايجاد نمي كند. و سايت شما را به سرعت ترك خواهند كرد. منظورم اين نيست كه حتما بايد براي سايتتان خرج هاي سنگين كنيد تا آن را زيبا كنيد. نه به هيچ وجه! شما به راحتي با طراحي اصولي سايت خود مي توانيد سايتي كاربر پسند داشته باشيد.

پيشنهاد مي كنم مقاله قيف بازاريابي (Marketing Funnel) چيست؟ را هم بخوانيد.

 

2.پشتيباني

كاربري كه وارد سايت شما مي شود بايد بتواند به راحتي با شما تماس بگيرد. روش هاي پشتيباني و تماس را در سايتتان بهينه كنيد. بگذاريد كاربران به راحتي با شما در ارتباط باشند. زماني كه شما فقط يك شماره تماس در سايت خود گذاشته باشيد آن هم از نوع موبايل به نظر شما كسي مي تواند به شما اعتماد كند؟ پس سعي كنيد قسمت تماس با ماي سايت خود را مناسب طراحي كنيد.

 

3.سخت نگيريد

وب سايت خود را مثل پادگان سربازي درست نكنيد. همه چيز را اجباري نكنيد. بعضي از وب سايت ها را مي بينم براي دانلود يك نرم افزا معمولي ثبت نام اجباري در سايت خود گذاشته اند. يادتان نرود كاربران در دنياي مجازي خيلي كم حوصله هستند. با اين كارها يعني منظورم اعمال اين نوع محدوديت ها، كاربران را از سايتتان فراري ندهيد. كاري نكنيد كاربران از شما بيزار شوند. چه دليلي دارد كاربري كه قصد خريد يكي از محصولات شما را دارد بايد حتما در سايت شما عضو شود؟ اگر مي خواهيد اطلاعات تماس كاربران خود را بگيريد راه هاي خيلي ساده تري وجود دارد كه مي توانيد از آن ها استفاده كنيد.

 

4.محبوبيت در گوگل

زماني كه كاربران در گوگل به دنبال محصولي هستند كه مورد نيازشان است مسلما ابتدا از سايت هايي كه در ابتداي نتايج جست و جو قرار دارند ديدن مي كنند. هر چه به پايين نتايج جست و جو برسند بي حوصله تر مي شوند و به فرض سايت شما هم در پايين نتايج جست و جو قرار گرفته است. فقط براي اينكه از سايت شما هم ديدن كرده باشند به سايتتان مراجعه مي كنند ولي ممكن است تصميم خود را براي خريد قبل از ديدن سايت شما گرفته باشند.

پس خيلي مهم است كه شما در گوگل جايگاه خوبي داشته باشيد. داشتن رتبه خوب در گوگل بسيار مشكل است ولي نشدني هم نيست. سعي كنيد حداقل در صفحه اول گوگل باشيد تا بتوانيد از اين طريق اعتماد كاربران را به خود جلب كنيد.

 

5.اعتبار و شهرت سايت

آيا شما حاضر هستيد از سايتي كه تازه روي كار آمده است يا اينكه به تازگي در نتايج جست و جوي گوگل ظاهر شده است خريدي انجام دهيد؟ آن هم به مبالغ زياد! اعتبار بالا و مشهور بودن سايت يا برند شما باعث مي شود كاربران خيلي راحت تر به شما اعتماد كنند و با خيال راحت از شما خريد كنند. معتبر بودن سايت خيلي در افزايش نرخ تبديل كاربر به مشتري در سايت موثر است.

 

6.قيمت محصولات

مسلما هرچه قيمت محصولات شما بيشتر باشد نرخ تبديل شما كاهش مي يابد. اين قضيه در هر كسب و كاري صدق مي كند. چه كسب و كار اينترنتي باشد چه كسب و كار سنتي. البته وب سايت هايي هم هستند كه محصولات گران قيمت خود را هم به راحتي به فروش مي رسانند كه راز فروش اين سايت ها اعتماد سازي براي كاربران است. در كل منظورم اين نيست كه محصولات خود را خيلي ارزان بفروشيد ولي سعي كنيد براي كاربر مقرون به صرفه باشد. اگر قصد فروش محصولات گران قيمت خود را داريد نياز به اعتبار و به خصوص گذشت زمان داريد.

پيشنهاد ويژه هميار وب : عوامل موثر در تبديل بازديدكننده به مشتري

 

سخن آخر اين است كه مواردي كه در اين مقاله به آن ها اشاره كردم موارد خيلي جزئي بود كه در افزايش نرخ تبديل كاربر به مشتري موثر است. موارد ديگري مثل نام دامنه، سرعت بارگذاري سايت، نوع محصولات، ميزان تبليغات شما در ديگر سايت ها، موضوع كلي سايت و ديگر موارد هستند كه در نرخ تبديل كاربر به مشتري بسيار تاثير گذار است. سعي كنيد مواردي كه در اين مقاله براي شما عنوان كردم را جدي بگيريد، اگر مي خواهيد در كسب و كار اينترنتي خود موفق باشيد. نرخ تبديل كاربر به مشتري خيلي مهم است كه متاسفانه بسياري از مديران كسب و كارهاي آنلاين به آن اهميت نمي دهند. اميدوارم از اين مقاله استفاده كافي را برده باشيد.

 

منبع : هميار وب

ادامه مطلب

آموزش کسب درآمد میلیونی از اینترنت در خواب

 با پیشرفت تکنولوژی های جدید بازاریابی اینترنتی این امکان برای افراد بوجود آمده است که حتی هنگامی هم که سر کارشان نیستند بتوانند کسب درآمد کنند. در واقع این یکی از مزیت های منحصر به فرد کسب و کار اینترنتی است. به عنوان مثال توسط کسب و کارهای اینترنتی افراد می توانند هنگامی که در مسافرت هم هستند کسب درآمد داشته باشند. در این مقاله می خواهم به این بپردازم که چگونه می توان کسب و کار اینترنتی را طوری تنظیم کرد که به صورت کاملا اتوماتیک برای شما درآمد زایی داشته باشد. آیا واقعا چنین چیزی امکان پذیر است؟ آیا کسب درآمد اینترنتی در خواب هم امکان پذیر است؟ برای یافتن جواب این سوال با همیار وب همراه باشید.

 

آیا کسب درآمد اینترنتی در خواب هم امکان پذیر است؟

در ادامه 4 مورد را عنوان می کنم که نقش بسیار مهمی را در اتوماتیک کردن فرایند کسب درآمد اینترنتی خواهند داشت. با انجام این 44 مورد می توانید کسب درآمد اینترنتی خود را حتی در خواب هم تجربه کنید.

 

1.بهینه سازی سایت(سئو)

سئو یکی از کلیدی ترین کارهایی است که باید در کسب و کار اینترنتی خود پیاده سازی کنید. سئو یا همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جست و جو که منظور همان گوگل است مهمترین نقش را در موفقیت یک کسب و کار اینترنتی دارد. در واقع شما زمانی نسبت به رقبای خود برتری دارید که جز اولین سایت ها در نتایج جست و جوی کلمات کلیدی مربوط به حوزه کاری خود باشید. انجام بهینه سازی سایت برای گوگل در اتوماتیک سازی فرایند کسب درآمد از اینترنت الزامی است. و یکی از اصول اساسی در کسب و کارهای اینترنتی به شمار می رود.


2.بازاریابی محتوا

تولید محتوای اختصاصی 60 درصد از کارهایی است که باید در سئو انجام دهید و 40 درصد آن مربوط به باقی موارد می شود. در واقع یکی از معیار های اصلی گوگل برای رتبه دهی به سایت ها میزان محتوای اختصاصی است که در آن سایت مشاهده می کند.

با تولید محتوای رایگان و ارزشمند می توانید مخاطبان هدف خود را به صورت کاملا رایگان به کسب و کار خود بکشانید. با ارائه محتوایی که به درد مخاطبانتان بخورد می توانید اعتماد آن ها را جلب کنید. و از این طریق بتوانید محصولات و خدمات خود را به آن ها بفروشید.

با تولید محتوای ارزشمند برای مخاطبانتان می توانید برند سازی خود را آغاز کنید. از این طریق یعنی تولید محتوای ارزشمند و رایگان می توانید مخاطبان زیادی را به سمت خود هدایت کنید و اگر همین مخاطبان از شما رضایت داشته باشند اسم کسب و کار شما را بر سر زبان های افراد زیادی می اندازند.

 

3.بازاریابی در شبکه های اجتماعی

امروزه شاهد گسترش شبکه های اجتماعی زیادی بوده ایم. شبکه های اجتماعی فرصتی عالی برای گسترش کسب و کارها بوجود آورده اند. بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی بوده اند که فقط توسط شبکه های اجتماعی توانسته اند برند سازی خود را انجام دهند. فعالیت در شبکه های اجتماعی علاوه بر مفید بودنشان برای سئو، بسیار ارزشمند برای جذب مخاطبان بوده اند. توسط شبکه های اجتماعی حرفه ای در زمینه برند سازی مثل لینکدین می توانید کسب و کار خود را به صورت ویژه ای گسترش دهید.

 

4.ایمیل مارکتینگ

تا اینجا روش هایی که از بازاریابی اینترنتی عنوان کردم فقط برای جذب ترافیک بود. اصلی ترین ابزار برای راه اندازی کسب و کاری که بتوان توسط آن فرایند درآمد زایی را اتوماتیک کرد ایمیل مارکتینگ است. در واقع ما از روش های مختلف بازاریابی اینترنتی یعنی بازاریابی محتوا، سئو، بازاریابی شبکه های اجتماعی برای جذب ترافیک به سایتمان استفاده می کنیم تا در نهایت بتوانیم فرایند کسب درآمد اینترنتی مان را توسط ایمیل مارکتینگ اتوماتیک کنیم.

مزیت های ایمیل مارکتینگ

با سیستم ایمیل مارکتینگ و پیاده سازی آن در وب سایت خود می توانید تمام فرایند درآمد زایی خود را کاملا اتوماتیک وار کنید. همچنین می توانید از طریق این سیستم مشتریان خود را به مشتریان دائمی و وفادار تبدیل کنید.

سخن آخر این است که کسب درآمد اینترنتی در خواب هم امکان پذیر است. به راحتی می توانید این گونه درآمد زایی را در کسب و کار اینترنتی خود پیاده سازی کنید. ولی لازمه ی پیاده سازی این روش این است که ابتدا توسط روش های بازاریابی اینترنتی که عنوان کردم بتوانید ترافیک قابل قبولی را به سایت خود جذب کنید. و سپس توسط ایمیل مارکتینگ فرایند درآمد زایی خود را اتوماتیک کنید. چون هنگامی که سایت شما ترافیک کافی را نداشته باشد استفاده از ایمیل مارکتینگ فایده ای برای شما ندارد.

 

منبع : همیار وب

ادامه مطلب

نکات مهمی که در راه اندازی کسب و کار اینترنتی باید رعایت کنید

 کسب و کار اینترنتی اصول خاصی دارد که هر کسی که قصد راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق را دارد باید از آن ها آگاهی لازم را داشته باشد. چگونه یک کسب و کار اینترنتی موفق را شروع کنیم و وارد جمع کار آفرینان اینترنتی شویم؟ شاید این سوال خیلی از دوستانی باشد که قصد راه اندازی کسب و کار خود در بستر اینترنت را دارند. در این مقاله قصد دارم نکات مهمی را برای شروع و راه اندازی کسب و کار اینترنتی را عنوان کنم که دانستن و عمل کردن به آن ها لازمه راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق و پایدار است.

 

5 نکته مهم در راه اندازی کسب و کار اینترنتی

1.نام دامنه و برند

حتما می دانید در کسب و کارهای اینترنتی نام برند همان نام دامین سایت شماست. پس برای انتخاب نام دامین که قرار است نام برندتان هم شود باید بیشتر فکر کنید و برای این موضوع وقت زیادی بگذارید. به 10 سال آینده خود فکر کنید که قرار است کسب و کار اینترنتی شما چقدر گسترش یابد. بعضی از کسب و کارهایی بوده اند که بعد از سالیان سال با گسترش محصولات خود اقدام به تعویض نام دامین وب سایت خود کرده اند که لطمه بزرگی را به برند خود وارد کرده اند. پیشنهاد من این است که اگر می خواهید از دامینی به عنوان برند خودتان استفاده کنید از نامی کوتاه، ساده و قابلیت حک شدن در ذهن مخاطب را داشته باشد استفاده کنید.

 

2.هاست

همیشه درباره استفاده از هاست خوب و با کیفیت برای راه اندازی وب سایت صحبت کرده ام و این را می دانید که برای راه اندازی کسب و کار خود روی بستر اینترنت باید از میزبانی استفاده کنید که کاملا مطمئن است. بعضی از سایت ها هستند که هاست اشتراکی ارزان و به قول خود با کیفیت می فروشند که اینها همان افرادی هستند که نمایندگی هاستینگ از شرکت های بزرگ گرفته اند. پیشنهاد من این است که از این سایت ها سرویس هاستینگ به هیچ وجه نخرید و  برای خرید هاست مطمئن، مستقیما به سراغ شرکت های اصلی بروید. میهن وب هاست و نت افراز از هاستینگ های برتر اینترنتی هستند که می توانید از این شرکت ها برای راه اندازی وب سایت خود استفاده کنید.

 

برای شروع از هاست های اشتراکی ارزان قیمت ولی با کیفیت استفاده کنید. همیشه بالا بودن و آپ تایم بودن آن، هم از نظر موتورهای جست و جو و هم از نظر مخاطبان و بازدیدکنندگان خیلی مهم بوده است. بعد از گسترش کسب و کار اینترنتی خود آن موقع خیلی بهتر است هزینه بیشتری کنید و سایت خود را برای اطمینان بیشتر روی سرور اختصاصی بالا بیاورید.

 

3.طراحی سایت

اگر برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی و وب سایت خود سرمایه کمی دارید و قصد دارید با هزینه های اندکی وب سایت یا فروشگاهی برای کسب و کار اینترنتی خودتان راه اندازی کنید بهتون پیشنهاد می کنم از CMS ها یا همان سیستم های مدیریت سایت استفاده کنید. که هم رایگان است و هم از امنیت بالایی برخوردار هستند. سیستم سایت ساز وردپرس شما را در ساخت هر نوع سایت با هر امکاناتی یاری می کند. جالب است بدانید برندهای معروف دنیا مثل Sony و  eBay از سایت ساز وردپرس استفاده می کنند.

بعضی از دوستان هستند که هزینه های سنگینی را بابت راه اندازی سایت خود پرداخت می کنند که به نظر من برای شروع اصلا کار درستی نیست و این هزینه ها را می توانند صرف تبلیغات و گسترش کسب و کارشان کنند. البته در بعضی از مواقع که فردی قصد پیاده سازی ایده جدیدی را دارد لازم است که سایت به صورت اختصاصی طراحی شود. ولی در کل برای راه اندازی کسب و کارهای معمولی نیازی به پرداخت هزینه های زیاد نیست و با همین سیستم های سایت ساز رایگان می توان سایت های فوق العاده ای را طراحی و راه اندازی کرد. برای طراحی سایت توسط خودتان می توانید از محصول طراحی سایت بدون کد نویسی استفاده کنید.

 

4.بهینه سازی سایت

سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جست و جو بخش اصلی هر کسب و کار اینترنتی است. در واقع موتورهای جست و جو مثل گوگل نقش عمده ای را در جذب بازدیدکننده برای سایت ها دارند. پس هیچگاه نباید از بهینه سازی سایت خود برای موتورهای جست و جو غافل شوید. مطالب بسیار زیادی برای سئوی سایت در همین وب سایت همیار وب و همچنین در سایت های دیگر منتشر شده اند که پیشنهاد می کنم حتما بخوانید. به خاطر اینکه بهترین سئو کار خودتان هستید.

شما با توجه به شناخت رقبا و کلمات کلیدی مربوط به کسب و کار خود می توانید نقش عمده ای را در بهینه سازی سایت خود داشته باشید. اگر شما در گوگل جایگاه خوبی داشته باشید علاوه بر افزایش بازدید سایت خود به مرور زمان می توانید افراد زیادی را با کسب و کار خود آشنا کنید.

 

5.برند سازی و تبلیغات

نکات مهم در راه اندازی کسب و کار اینترنتی

باید بدانید بهترین تبلیغات برای کسب و کارهای اینترنتی تولید محتوای سئو محور است. بازاریابی محتوا همیشه بهترین گزینه برای کسب و کارهای اینترنتی بوده است. در واقع شما در مرحله اول باید سعی کنید که سایتتان را با کلمات کلیدی مربوط به حوزه کاری خود به صفحه اول گوگل برسانید. بعد از اینکه بازدیدکننده مناسبی را توانستید از طریق گوگل به سایت خود جذب کنید آن وقت است که می توانید تبلیغات اینترنتی را شروع کنید. از طریق تبلیغات کلیکی می توانید برندسازی خود را شروع کنید و نام کسب و کارتان را بر سر زبان ها بیاندازید. ولی باید به این نکته هم توجه کنید که تا زمانی که تبلیغات ابتدایی برای شما بازگشت وجه نداشته است به هیچ وجه تبلیغات بعدی را شروع نکنید.

 

سخن آخر این است که هرچقدر درباره کسب و کار اینترنتی صحبت کنم به خاطر گستردگی آن مطالب زیادی جای می ماند. در همیار وب مطالب زیادی را درباره کسب و کار اینترنتی منتشر کرده ام که می توانید از قسمت مقالات آن ها را مطالعه کنید. در این مقاله هم که ملاحظه کردید سعی کردم نکات مهمی را در جهت راه اندازی کسب و کار اینترنتی عنوان کنم که توجه کردن به آن ها برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی الزامی است. نکته ی دیگری هم که می توانم عنوان کنم امنیت سایت است که واقعا مهم است. سعی کنید امنیت وب سایت خود را از جهات مختلف تا می توانید بالا ببرید. بعد از این همه زحمت یک هکر زحمات شما را به باد دهد خیلی عذاب آور است. اگر از وب سایت وردپرسی استفاده می کنید پیشنهاد می کنم مقاله چگونه وب سایت وردپرسی خود را ایمن کنیم؟ را حتما بخوانید. امیدوارم از این مقاله استفاده کافی را برده باشید.

 

منبع : همیار وب

ادامه مطلب

بازاریابی اینترنتی چیست؟

 عامل اصلی موفقیت در کسب و کارهای اینترنتی بازاریابی اینترنتی است. در این مقاله قصد دارم شما را با مفهوم بازاریابی اینترنتی و چگونگی انجام دادن آن آشنا کنم. پس اگر می خواهید بدانید بازاریابی اینترنتی یا (Internet Marketing) چیست؟ همراه همیار وب باشید.

 

بازاریابی اینترنتی یا (Internet Marketing) چیست؟

بازاریابی اینترنتی به فرایند جذب افراد و تبدیل کردن آن ها به مشتری از طریق راههای مختلف می گویند. در واقع در بازاریابی اینترنتی باید تلاش کرد تا محصولات و خدمات خود را از طریق روش های مختلف به افراد علاقه مند به حوزه کاری خود آشنا کرد و فروخت. در بازاریابی اینترنتی بر خلاف بازاریابی در دنیای واقعی نمی توان به صورت حضوری برای خدمات و محصولاتمان تبلیغ کنیم و فرد مورد نظر را با گفتار و رفتارمان به مشتری تبدیل کنیم.

برای شروع بازاریابی اینترنتی باید مکانی را برای ارائه خدمات و محصولاتمان ایجاد کنیم که همان وب سایت ما است. در بازاریابی اینترنتی ما از طریق وب سایتمان باید حرفمان را به مشتری بزنیم و او را از این طریق به خرید خدمات و محصولاتمان ترغیب کنیم. برای برقراری ارتباط با مشتری باید ظاهر سایت ما جذاب و دوست داشتنی باشد. از مهمترین نکات در طراحی سایت رعایت مواردی است که مربوط به سئوی سایت می شود. همچنین تولید محتوایی بر اساس سئو نیز از لازمه یک وب سایت خوب است.

قدم بعدی در بازاریابی اینترنتی ایجاد ترافیک و جذب بازدیدکننده برای سایتمان است. که از طریق بازاریابی درون گرا که شامل سئوی سایت، استفاده از شبکه های مجازی، وبلاگ نویسی، فعالیت در انجمن ها و … است می توان استفاده کرد. از طریق روش های شامل هزینه که جزء بازاریابی برون گرا مثل : رپورتاژ آگهی، تبلیغات کلیکی، تبلیغات بنری، تبلیغات گوگل و … است هم می توان ترافیک خوبی را به سایتمان جذب کنیم.

 

در مرحله بعد با استفاده از روش های موجود باید اطلاعات بازدیدکنندگان سایتتان را جمع آوری کنید و از این طریق بازدیدکنندگان سایتتان را به کاربران سایت تبدیل کنید. تا در قدم های بعدی بتوانید محصولات خود را به آن ها بفروشید و آن ها را به مشتری های وفادار تبدیل کنید. برای این کار شما می توانید از انواع صفحات فرود استفاده کنید. به طور مثال شما می توانید هدیه ای در قالب فایل صوتی با توجه به موضوع کاری خود تولید کنید و در ازای دریافت ایمیل از کاربرانتان آن را به آن ها بدهید.

در گام بعدی که مهمترین قسمت بازاریابی اینترنتی است شما باید مشتری هایی که قبلا از شما خرید کرده اند را به مشتری های دائمی و وفادار تبدیل کنید. برای این کار می توانید هر از چند گاهی محصولات رایگانی را به عنوان هدیه به آن ها بدهید. یا اینکه کدهای تخفیف محصولات خود را برای آن ها ایمیل کنید. همچنین پاسخ گویی به مشکلات و سوالات کاربرانتان می تواند مشتری های وفاداری را برای شما به ارمغان بیاورد.

 

سخن آخر این است که سعی کنید با تولید محتوا و جذب مخاطبان علاقه مند به حوزه ی کاری خود از طریق موتورهای جست و جو به سایت خود بتوانید اطلاعات تماس آن ها را دریافت کنید. یکی از فاکتورهای مهم در موفقیت یک کسب و کار اینترنتی اطلاعات تماس کاربرانش است. شما از طریق اطلاعات تماس کاربرانتان مثل ایمیل می توانید فروش خود را چندین برابر کنید. مهمترین قسمت بازاریابی اینترنتی هم تبدیل مشتری عادی  به مشتری وفادار و دائمی است. امیدوارم از این مقاله یعنی بازاریابی اینترنتی یا (Internet Marketing) چیست؟ استفاده کافی را برده باشید.

 

منبع : همیار وب

ادامه مطلب

عوامل مهم در موفقیت استارت آپ ها

 

برای یک استارتاپ دست یافتن به بازار دشوار و زمان بر است. اما اگر بازار هدف به درستی و به طور منحصر به فرد انتخاب شود در بلند مدت با استفاده از راه کارهای مناسبی که قصد دارم در این مقاله آن ها را عنوان کنم می شود به سود قابل قبولی رسید.

 

1.شناخت بازار هدف

اول از همه باید بازار هدف خاص خود را بشناسید. یعنی اینکه استارتاپ ها در ابتدا باید بخش خاص و نسبتا کوچکی را در بازار انتخاب کنند. هدف اصلی تمرکز در یک بخش خاص و رشد همه جانبه در آن بخش است. برای رقابت و شکست رقیب های یک صنعت، استارتاپ ها نیاز دارند روی مشتریان خاص و اصلی شان تمرکز کنند. در واقع شناخت بازار خاص و بازاریابی در آن جا به استارتاپ ها برای خرید و فروش سریع تر و درآمد بیشتر و امکان رشد هرچه بیشتر در آینده کمک می کند.

بهترین مثال برای این موضوع شرکت RedBull است که نوشابه های انرژی زا تولید می کند.RedBull در ابتدا قوطی های نوشابه اش را بدون هیچ هدف خاصی و استراتژی رقابتی در صنعت نوشیدنی های انرژی زا برای فروش به عموم در بازار قرار داده بود. به طوری که افراد نمی دانستد که نوشابه های RedBull جز کدام دسته از نوشیدنی ها هستند. آیا نوشیدنی معمولی است یا انرژی زا؟ به همین دلیل فروش نسبتا کمی داشت. این شرکت اشکال کار خود را فهمید و روی گروهی خاصی از مشتریان خود یعنی ورزشکاران تمرکز کرد. و از آن به بعد تبلیغ نوشابه های خود را در مسابقات معروف فرمول 1 ، فوتبال و بسکتبال تبلیغ کرد و فروش خود را منحصر به این بازار کرد.

 

2.مزیت رقابتی خود را به رخ بکشید

مزیت رقابتی خود را بشناسید و آن را به رخ بکشید. مزیت رقابتی چیزی است که همیشه و در همه جا باید روی آن تاکیید داشته باشید و مرتب آن را بیان کنید. توجه کنید برای جذب مشتری بیش از همه چیز داستان سرایی خیلی ماثر است. چرا؟ چون مردم داستان را دوست دارند. قسمت اصلی داستان شما که باید روی آن تاکیید داشته باشید همان مزیت رقابتی و تفاوت شما با رقباتون است. در واقع کار اصلی شما پیدا کردن مزیت رقابتی تان و تبدیل آن به داستانی جذاب از استارتاپ خودتون و استفاده از آن در کمپین های تبلیغاتی و وب سایتتان است.

 

به عنوان مثال شما باید پشتیبانی حرفه ای داشته باشید. اینکه چقدر مشتری مدار هستید و برای سوالات و مشکلات آن ها چقدر ارزش قائل هستید یک مزیت است. بگذارید همه مشتریانتان این را بدانند. یا اینکه فرض کنید فلان برند رقیب شماست و از بسته بندی های ارزان و بی کیفیت برای محصولاتش استفاده می کند ولی بسته بندی محصولات شما با کیفیت و جذاب تر است. خب این هم یک مزیت رقابتی است و مشتری های شما باید آن را بدانند.

 

3.خدمات خود را به صورت جذاب و گیرا بیان کنید

وب سایت یا تبلیغات شما باید طوری جذاب طراحی شده باشد که در همان چند ثانیه اول مشتری رو به سمت خودش بکشاند تا بتوانید بیشتر راجع به محصول یا کسب و کارتان برای آن ها توضیح دهید و قانع شان کنید چرا استفاده از محصولات و خدمات شما به نفع آن هاست.

جالب است بدانید بر اساس تحقیقات شرکت مایکروسافت از سال 2000 میلادی تا الان میانگین توجه افراد روی یک موضوع از 12 ثانیه به 8 ثانیه کاهش پیدا کرده است. پس توجه کنید کمتر از 8 ثانیه زمان دارید تا مشتریان احتمالی خود را مجذوب تبلیغات خود کنید و آن ها را به سمت کسب و کار خود بکشانید.

در دنیای جدید و دیجیتال امروز اولین چیزی که مورد توجه مشتریان قرار می گیرد وب سایت استارتاپ شما است. سعی کنید وب سایتتان را طوری طراحی کنید که نوعی ایجاد تعهد در مشتری ایجاد کند و مشتری بتواند تا حدی استفاده از محصولات و خدمات شما را تجربه کند. یادتان باشد این تجربه در مشتری باید تا حدی متفاوت تر از رقبایتان باشد تا مشتری بیشتر شیفته کار و خدمات شما شود.

 

4.مشتریانتان را وابسه به کسب و کار خود کنید

یکی از ویژگی های کوچک بودن کسب و کار شما و استارتاپی بودنش امکان برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان بدون واسطه گری داخل شرکت های بزرگ است. با استفاده از این ظرفیت فضایی را برای درک بهتر مشتریان و رفع بهتر نیاز ها و انتظاراتشان را فراهم کنید. یکی از بهترین کانال های تبلیغاتی شما مشتریان وفادارتان است. هرچه توانایی شما در پاسخ گویی و  رفع مشکلات ،سوالات و شکایات مشتریانتان بیشتر باشد مشتریان وفادار بیشتری را خواهید داشت.

ویژگی خاص مشتریان وفادار این است که با تبلیغات دهان به دهان، کامنت گذاری در محیط های اجتماعی و تعریف و تمجید از کسب و کار شما به دیگران، مشتریان بیشتری را برای شما جذب می کنند. پس هرچه سریع تر راه های وفادار سازی مشتریان را یاد بگیرید و مشتری مداری را فراموش نکنید.

 

سخن آخر این است که اولا اگر در حوزه کاری خود رقبای به خصوصی دارید سعی کنید در یک بازار خاص روی مشتریان به خصوص متمرکز شوید. نگاهی عمیق به فعالیت خود و رقبایتان داشته باشید و مزیت رقابتی خود را شناسایی و به رخ بکشید. محصولی با ویژگی خاص داشته باشید که در همان نگاه اول جذابیت خود را به مشتری نشان دهد. یادتان نرود برخورد اول و نگاه اول با محصول شما در جذب کردن مشتری بسیار مهم است. خدمات مشتریان باید اولویت اول فعالیت هر استارتاپی باشد که می خواهد رقیبای بزرگش را شکست دهد و مشتریان جدید بازار را جذب کند. امیدورام از این مقاله استفاده کافی را برده باشید و همیشه در کسب و کار اینترنتی تون موفق باشید.

منبع : همیار وب

ادامه مطلب
صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد